- Adım
- sercan
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 0
dün denedim gelmemiştiGlobal kararlı 9.2.2.0 sürümünde mevcut hocam
dün denedim gelmemiştiGlobal kararlı 9.2.2.0 sürümünde mevcut hocam
bana henüz güncelleme gelmediGlobal kararlı 9.2.2.0 sürümünde mevcut hocam
Hocam ben 9.0.2.0'dan 7.12.14'e geçmek için telefona indirdim. update.zip yapıp telefona attım. Sonra recovery'i açtım ama resimdeki gibi çıkmadı. Mi Recovery 3.0 diyor ve sadece Reboot, Wipe ve Connect MiAsistant diye üç seçenek çıkıyor.3. Recovery modunda menüler arasında gezinmek için ses tuşlarını ve seçim yapmak için güç tuşunu kullanın. Bu moda giriş yaptıktan sonra öncelikle dil seçiminin yapılması gerekmektedir. İngilizce seçebilirsiniz.Daha sonra ‘Install update.zip to System One’ seçeneğini seçin ve onaylayın.Yükleme işlemi bitine kadar bekleyin ve bittikten sonra ‘Reboot to System One’seçeneği ile cihazınızı yeniden başlatın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncelleyiciden kurmayı denediniz mi?Hocam ben 9.0.2.0'dan 7.12.14'e geçmek için telefona indirdim. update.zip yapıp telefona attım. Sonra recovery'i açtım ama resimdeki gibi çıkmadı. Mi Recovery 3.0 diyor ve sadece Reboot, Wipe ve Connect MiAsistant diye üç seçenek çıkıyor.
Yok oradan kurmayı denemedim. Oradan kurunca sıkıntı olmaz değil mi?Güncelleyiciden kurmayı denediniz mi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En fazla hata verir, deneyin derim ben kararlıdan betaya o şekilde geçtim. Ama herşey gider yedek alıp başka yere atın.Yok oradan kurmayı denemedim. Oradan kurunca sıkıntı olmaz değil mi?
Fuxin hocam paylaştınız mı bunu? Kaçırdım ben paylaştıysanizBirde şu tema var özelikle kilit ekranı çok hoşuma gitti. Yarın Türkçeye çevirecem tavsiye ederim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam tema çok güzel de ben de o çince yazı yüzünden takıntı ettim kullanmıyorum, çevirdiyseniz paylaşır mısınız rica etsem?Hocam bu xiaomi nin kendi teması zaten. Tema Marketinde Star track diye aratın çıkacaktı. Kilit ekranın bir kısmının türkçe çevirdim bir bölümü duruyor sadece
Ayarlar/telefon hakkında, orda gorursunuz.merhaba arkadaşım. nasıl kontrol edebilirim oreo ya geçtim mi diye teşekkür ederim.