Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

Wahapko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vahap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
8.7.12 de google camera çalışmadı. Modülü kaldırdım. Bildirim ekranındaki yabancı karakter sorunu düzeldi.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Güncelleme yapabilmek için rootu kaldırdım ve güncelledim. Telefonu açtığımda yabancı karakter sorunu yoktu. Tekrar root atıp google camera modülünü yükledikten sonra bildirim ekranında tekrar yabancı karakterler var. Demem o ki sorun ya magisk rootdan ya da google kamera modülünden dolayı oluyor.
Ben rootu silip güncelleme yaptım sorun halen devam ediyor. Play storeden uygulama yüklerken indirip denedim. İndiriliyor derken baştaki i harfi kalın çıkıyor. Şimdi tekrar rootlayacagim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
8.7.12 de google camera çalışmadı. Modülü kaldırdım. Bildirim ekranındaki yabancı karakter sorunu düzeldi.
Şimdi magisk flasladim ardından c2api ve yüklü olan Google camera çalıştı. Bildirim Türkçe karakter sorununun rootla bir alakası yok bence.

Wahapko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vahap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Şimdi magisk flasladim ardından c2api ve yüklü olan Google camera çalıştı. Bildirim Türkçe karakter sorununun rootla bir alakası yok bence.

İ harfi bende de kalın. Bende düzelmiş hali :)
Birde bozuk haline bak istersen. Sanırım aynı şeylerden bahsetmiyoruz. NO GLYPH gibi birşey yazıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kullandığın Google Camera sürümü ve modülün linki var mıdır elinde.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
İ harfi bende de kalın. Bende düzelmiş hali :)
Birde bozuk haline bak istersen. Sanırım aynı şeylerden bahsetmiyoruz. NO GLYPH gibi birşey yazıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kullandığın Google Camera sürümü ve modülün linki var mıdır elinde.
Uzun zamandır bu sürümü kullanıyorum hatasız. İşimi görüyor. Ayarlardan gelistici seçeneğinden camera.enable.micro tikini kaldırmak gerekiyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Ben ı,ö,ü,ş gibi Türkçe karakterlerin diğerlerinden farklı görünmesinden bahsediyorum

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Arkadaşlar miui 10 ile birlikte gelen bir farklılık bug mıdır bilmiyorum ama miui 9 da böyle değildi. Nedir sorun diyeceksiniz şöyle ki, müzik dinlerken ön belleği temizlemek istediğimde müziği de kapatıyor. Daha önce ki 9 sürümünde böyle değildi. Çözümü varmı Acaba?

Arkadaşlar bu hatayı geri bildirim olarak miui team ile de paylaşmıştım, dikkat ettim düzeltilmiş çok güzel oldu. Hata ve sorunların hızlı şekilde düzeltilmesi gerçekten xiaomi kullanıcısı olarak çok mutlu etti beni. Yeni güncelleme ile bunun dışında telefonun daha seri olduğunu farkettim aynı zamanda ram kullanımı da düşmüş.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Arkadaşlar bu hatayı geri bildirim olarak miui team ile de paylaşmıştım, dikkat ettim düzeltilmiş çok güzel oldu. Hata ve sorunların hızlı şekilde düzeltilmesi gerçekten xiaomi kullanıcısı olarak çok mutlu etti beni. Yeni güncelleme ile bunun dışında telefonun daha seri olduğunu farkettim aynı zamanda ram kullanımı da düşmüş.

Hocam şu kilit ekranında gelen bildirimlerin üst statusbarda balonları görünmüyor. Onu da bildirebilir misin? Benim için çok önemli. Kilit ekranının açmadan küçük balonları görünmüyor

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Hocam şu kilit ekranında gelen bildirimlerin üst statusbarda balonları görünmüyor. Onu da bildirebilir misin? Benim için çok önemli. Kilit ekranının açmadan küçük balonları görünmüyor

Hocam aynen bildiririm. İnşallah en kısa zamanda ona da bir çare bulurlar. Yalnız onun sebebi kayan yazı değilmi benmi yanılıyorum. Bilen arkadaşlar cevaplarsa yani kayan yazı açık olduğu halde görebilmemiz gerekiyormu? Öyleyse hemen yazalım Geri bildirimden.

Üst Alt