Miui10 da kilit ekranında simgeler bildirim çubuğunda görünmüyor malesefHocam aynen bildiririm. İnşallah en kısa zamanda ona da bir çare bulurlar. Yalnız onun sebebi kayan yazı değilmi benmi yanılıyorum. Bilen arkadaşlar cevaplarsa yani kayan yazı açık olduğu halde görebilmemiz gerekiyormu? Öyleyse hemen yazalım Geri bildirimden.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam aynen uyguladim düzeldi bildirimdeki Türkçe karakterler. Bir de şu kilit ekranınında bildirim balonu görünmeme sorunu çözürse tamamdırMagisk üzrinden Android-P-Fonts-Emojis flaslayın Türkçe karakter sorunu ortadan kalkar.
Buda verilmedi ise mi 6 8.7.12 sürümü
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam şu sorunu da bildir misiniz. Telefon bekleme modada iken gelen bildirimlerde ekran ışığının yanmaması için ayarları yapıyorum ama yine de bildirim geldiğinde ekran komple uyanıyor. Sadece ses çalsa yeter. Yada bildirim ışığı yansa.Hocam aynen bildiririm. İnşallah en kısa zamanda ona da bir çare bulurlar. Yalnız onun sebebi kayan yazı değilmi benmi yanılıyorum. Bilen arkadaşlar cevaplarsa yani kayan yazı açık olduğu halde görebilmemiz gerekiyormu? Öyleyse hemen yazalım Geri bildirimden.
Aynen bende farkettim iletelim hocam bunu da.Hocam şu sorunu da bildir misiniz. Telefon bekleme modada iken gelen bildirimlerde ekran ışığının yanmaması için ayarları yapıyorum ama yine de bildirim geldiğinde ekran komple uyanıyor. Sadece ses çalsa yeter. Yada bildirim ışığı yansa.
Hocam ben size söylediğim gibi yaptığımda çalışıyor sıkıntı yok sizde neden farklı acaba? Sürüm 8.7.12Hocam şu sorunu da bildir misiniz. Telefon bekleme modada iken gelen bildirimlerde ekran ışığının yanmaması için ayarları yapıyorum ama yine de bildirim geldiğinde ekran komple uyanıyor. Sadece ses çalsa yeter. Yada bildirim ışığı yansa.
Evet aynı sürümHocam ben size söylediğim gibi yaptığımda çalışıyor sıkıntı yok sizde neden farklı acaba? Sürüm 8.7.12