- Adım
- Emir
- Cihazım
- Xiaomi Mİ6
- Konular
- 6
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- V10.0.1.0
- Telefon Modeli
- Mi 6
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Mi 6 telefonum var yaklaşık 1.5 yıl önce 2. el aldım. Sahte İMEİ vardı bundan dolayı güncelleme,format falan hiç yapmadım MİUİ 10'du sürümü. Yaklaşık 1.5, 2 aydır telefon açıkken bazen şarj oluyor, bazen olmuyor olmadığı zamanlar telefonu kapatıp takıyorum dolmaya başlayınca açıyorum telefonu öyle dolmaya devam ediyor. Arada hiç dolmayınca bende telefonun şarjını tamamen bitirip öyle takıyorum 100e kadar dolmasını bekliyorum. Bugünde aynı şekilde taktım dolmadı 30'du şarjı sıfırlayıp taktım ardından fastboot yazısı belirdi ekranda 1-2 saat şarjda kaldıktan sonra tekrar açmaya çalıştım fakat şarj olmayınca yaptığı gibi ekranda Mi yazısı yazdı ve geri fastboota döndü. Uzun süre güç tuşuna bastım(15-20 saniye) , tüm tuşlara bastım fakat değişen olmadı şarjı yok diyip fastboot yazısını gösterdi tekrar.
Bunu nasıl çözüm bulabilirim hiç bilgim yok ROM vb. şeyler konusunda ve de İMEİ sahte olduğu için yapılan işlem sonucu uçma ihtimali var mıdır? Şimdiden teşekkürler.Bootlader açık mıydı bilmiyorum fakat telefon kapalıyken açtığımda hep aşaığıda 'Unlocked' yazıyordu pek bilmiyorum ama bl açıksa böyle yazdığını duymuştum.
Bunu nasıl çözüm bulabilirim hiç bilgim yok ROM vb. şeyler konusunda ve de İMEİ sahte olduğu için yapılan işlem sonucu uçma ihtimali var mıdır? Şimdiden teşekkürler.Bootlader açık mıydı bilmiyorum fakat telefon kapalıyken açtığımda hep aşaığıda 'Unlocked' yazıyordu pek bilmiyorum ama bl açıksa böyle yazdığını duymuştum.