- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 7
Merhabalar 2 gün önce Cepport'tan Mi6 siparişim elime ulaştı cihaz gayet güzel hoşuma gitti herhangi bir sıkıntı yok şuan telefonla ilgili. Fakat priz dönüştürücü yanlış yollanmış sanırım uymuyor soketler birbirlerine. Kaliteli bir dönüştürücüyü nerden alabilirim? Diğer sorularım
Android Sürümü 7.1.1 NMF26X
Android sürümleri güncelleniyormu bilmiyorum Iphone kullanıcısım ilk defa android kullanıcam hiç bilgim yok.Daha güncel bi android sürümü var ise güncellememi önerirmisiniz ? Nereden Güncelleyebilirim ?
MIUI Sürümü MIUI Global 9.0 Kararlı 9.0.2.0 (NCAMIEI)
Hemen bi güncelleme bildirimi geldi (MIUI V9.2.2.0.NCAMIEK Kararlı 510M) Bu güncellemeyi yapmalımıyım?
Paneli kontrol ettim (jdi fhd cmd incell dsi panel) Yazıyor JDI panel oluyor bu değilmi?
Temalar kısmından Tema değiştirirsem yazılımsal hatalar alırmıyım?
Çift kamera fıligranı nedir şuan açık konumda kapatırsam ne olur?
Android Sürümü 7.1.1 NMF26X
Android sürümleri güncelleniyormu bilmiyorum Iphone kullanıcısım ilk defa android kullanıcam hiç bilgim yok.Daha güncel bi android sürümü var ise güncellememi önerirmisiniz ? Nereden Güncelleyebilirim ?
MIUI Sürümü MIUI Global 9.0 Kararlı 9.0.2.0 (NCAMIEI)
Hemen bi güncelleme bildirimi geldi (MIUI V9.2.2.0.NCAMIEK Kararlı 510M) Bu güncellemeyi yapmalımıyım?
Paneli kontrol ettim (jdi fhd cmd incell dsi panel) Yazıyor JDI panel oluyor bu değilmi?
Temalar kısmından Tema değiştirirsem yazılımsal hatalar alırmıyım?
Çift kamera fıligranı nedir şuan açık konumda kapatırsam ne olur?