Çözüldü Mi 6 Elime Ulaştı Güncelleme Yapmalımıyım? (Yanlış Şarj Cihazı :( )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Merhabalar 2 gün önce Cepport'tan Mi6 siparişim elime ulaştı cihaz gayet güzel hoşuma gitti herhangi bir sıkıntı yok şuan telefonla ilgili. Fakat priz dönüştürücü yanlış yollanmış sanırım uymuyor soketler birbirlerine. Kaliteli bir dönüştürücüyü nerden alabilirim? Diğer sorularım
Android Sürümü 7.1.1 NMF26X
Android sürümleri güncelleniyormu bilmiyorum Iphone kullanıcısım ilk defa android kullanıcam hiç bilgim yok.Daha güncel bi android sürümü var ise güncellememi önerirmisiniz ? Nereden Güncelleyebilirim ?
MIUI Sürümü MIUI Global 9.0 Kararlı 9.0.2.0 (NCAMIEI)
Hemen bi güncelleme bildirimi geldi (MIUI V9.2.2.0.NCAMIEK Kararlı 510M) Bu güncellemeyi yapmalımıyım?
Paneli kontrol ettim (jdi fhd cmd incell dsi panel) Yazıyor JDI panel oluyor bu değilmi?
Temalar kısmından Tema değiştirirsem yazılımsal hatalar alırmıyım?
Çift kamera fıligranı nedir şuan açık konumda kapatırsam ne olur?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2018-03-15 at 19.42.43.jpeg
    WhatsApp Image 2018-03-15 at 19.42.43.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 41

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam telefonunuz hayırlı olsun.
* MIUI V9.2.2.0.NCAMIEK güncellemesini yapabilirsiniz eğer bu güncelleme hakkında kafanıza takılan bir şeyler olursa Mİ6 bölümünde güncellemeyi yapan arkadaşlar tarafından yorumlara bakabilirsiniz. Güncelleyici üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Forumda konular mevcut.
* Panel dediğiniz gibi JDI sıkıntı yok.
* Bir Mi Hesabı oluşturarak Temalar uygulamasından istediğiniz temayı güvenli bir şekilde rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
* Çift kamera filigranı (Shot On Mi6 mi Dual camera) çekmiş olduğunuz fotoğrafların sol alt kısmında yazan bir yazıdır. Kapatmak isterseniz, kameranın ayarlar kısmında göreceksiniz. Ayrıca konum kapalı veya açık olması sizin tercihiniz, hiç bir sıkıntı yok.
* Dönüştürücü konusunda ise piyasada 3-10 lira arasında satılan her hangi bir ürün alabilirsiniz.

İyi forumlar :)

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonunuz hayırlı olsun.
* MIUI V9.2.2.0.NCAMIEK güncellemesini yapabilirsiniz eğer bu güncelleme hakkında kafanıza takılan bir şeyler olursa Mİ6 bölümünde güncellemeyi yapan arkadaşlar tarafından yorumlara bakabilirsiniz. Güncelleyici üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Forumda konular mevcut.
* Panel dediğiniz gibi JDI sıkıntı yok.
* Bir Mi Hesabı oluşturarak Temalar uygulamasından istediğiniz temayı güvenli bir şekilde rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
* Çift kamera filigranı (Shot On Mi6 mi Dual camera) çekmiş olduğunuz fotoğrafların sol alt kısmında yazan bir yazıdır. Kapatmak isterseniz, kameranın ayarlar kısmında göreceksiniz. Ayrıca konum kapalı veya açık olması sizin tercihiniz, hiç bir sıkıntı yok.
* Dönüştürücü konusunda ise piyasada 3-10 lira arasında satılan her hangi bir ürün alabilirsiniz.

İyi forumlar :)
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için sağolsun Cepport anında ilgilendi yarın göndereceklermiş diğer dönüştürücüyü.
Android sorum boşta kalmış :D en merak ettiğimde oydu :D

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için sağolsun Cepport anında ilgilendi yarın göndereceklermiş diğer dönüştürücüyü.
Android sorum boşta kalmış :D en merak ettiğimde oydu :D
Teşekkürler cepport :) Android sürümü Miui sürümü ile beraberinde gelir hocam. Biraz sabır, bekleyelim, sürümün oturması için :) Ayrıca doğru bir tercih yapmışsınız.

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler cepport :) Android sürümü Miui sürümü ile beraberinde gelir hocam. Biraz sabır, bekleyelim, sürümün oturması için :) Ayrıca doğru bir tercih yapmışsınız.
Şuan android kısmında yeniyim hafifte heyecan var temalar falanlar filanlar hunharca kurcalıyorum telefonu. 5 yıldır cidden iphone un içinde tıkılıp kalmışım :) Üstten çekince gelen wifi 3g ekran parlaklığı ayarları vesaire onları ayarlarken zevk alıyorum :D

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Şuan android kısmında yeniyim hafifte heyecan var temalar falanlar filanlar hunharca kurcalıyorum telefonu. 5 yıldır cidden iphone un içinde tıkılıp kalmışım :) Üstten çekince gelen wifi 3g ekran parlaklığı ayarları vesaire onları ayarlarken zevk alıyorum :D
Güle güle kullanın hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt