Yardım Mi 6 derdime bir çare bulamadım

Grkm_sahiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi6
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.4
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıldır yaşadığım durumu size şöyle anlatayım, hattım ilk vodafene idi ve bir ara fark ettim ki iş yerimizde sürekli wifi ye bağlıyım işten eve gelirken yada dışarıya çıktığımda hücresel veriyi açıyorum hücresel veriyi açtığımda youtubeye girmiyor(ne alaka bilmiyorum) ve whatsaapdan bildirim gelmiyor whatsaapdan bildirim gelmesi için uygulamaya giriş yapmam gerekiyor. Bu 2 uygulamayı silip yükledim sorun düzelmedi bu sorunun düzelmesi için telefonu kapatıp açmam gerekiyor. Sonra dedim ki ben hat değiştireyim ve Türk telekom a geçtim değişen hiçbirşey olmadı :( ne yaptıysam olmuyor gelen güncellemeleri sıkıntısız sorunsuz indiriyorum ama yok.

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Resimlerinizi ve önemli bilgilerinizi pc'ye yedekleyin telefonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar programları kurup deneyin.

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Hat ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Uygulamaların arka plan mobil veri bağlantısını kısıtlamışsınız tahminimce. O yüzden uygulamaya giriş yapıp uygulamayı ön planda çalıştırınca bildirim geliyor. Sırasıyla Güvenlik - Veri Kullanımı - Veri Kullanımını Kısıtla - Sağ sütte 3 nokta. Burayı kontrol ediniz.

Oyla:

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Bildirim gelmesini istediğiniz uygulamaların otomatik başlatmasını açın ve pil kısıtlamalarını kaldırın.

Oyla:

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıldır yaşadığım durumu size şöyle anlatayım, hattım ilk vodafene idi ve bir ara fark ettim ki iş yerimizde sürekli wifi ye bağlıyım işten eve gelirken yada dışarıya çıktığımda hücresel veriyi açıyorum hücresel veriyi açtığımda youtubeye girmiyor(ne alaka bilmiyorum) ve whatsaapdan bildirim gelmiyor whatsaapdan bildirim gelmesi için uygulamaya giriş yapmam gerekiyor. Bu 2 uygulamayı silip yükledim sorun düzelmedi bu sorunun düzelmesi için telefonu kapatıp açmam gerekiyor. Sonra dedim ki ben hat değiştireyim ve Türk telekom a geçtim değişen hiçbirşey olmadı :( ne yaptıysam olmuyor gelen güncellemeleri sıkıntısız sorunsuz indiriyorum ama yok.
Tek çaresi var. Hattınızın aile koruması veya çocuk koruması bunlardan biri aktif ise bu sorun oluyor. Telekomda online işlemlerden kapatılabiliyor. Diğer hatları bilmiyorum. Firmayı arayıp kapattırabilirsiniz.

Oyla:

Grkm_sahiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi6
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevaplarınız için seçenekleri deniyorum şimdi...

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ayarlar - uygulamalardan whatsappa girin. Otomatik başlatma izni verip, veri tasarruf kısmında kısıtlama yoku seçin.

Oyla:

timcanpy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Radyoloji Tekniker
Konular
2
Adblock gibi uygulamalar kullanıyorsanız yada internet için sertifika yüklediyseniz dış kaynaklı onlar yapabilir. Adblock kullanırken benzer sorunlar yaşıyordum.

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Ayarlar > veri kullanımı > WhatsApp tüm seçenekleri işaretleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Güvenlik uygulamasında Veri kullanımı > Veri kullanımını kısıtla > Mobil veri sekmesinden uygulamalara tik koyun

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt