Yardım Mi 6 derdime bir çare bulamadım

Grkm_sahiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi6
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.4
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıldır yaşadığım durumu size şöyle anlatayım, hattım ilk vodafene idi ve bir ara fark ettim ki iş yerimizde sürekli wifi ye bağlıyım işten eve gelirken yada dışarıya çıktığımda hücresel veriyi açıyorum hücresel veriyi açtığımda youtubeye girmiyor(ne alaka bilmiyorum) ve whatsaapdan bildirim gelmiyor whatsaapdan bildirim gelmesi için uygulamaya giriş yapmam gerekiyor. Bu 2 uygulamayı silip yükledim sorun düzelmedi bu sorunun düzelmesi için telefonu kapatıp açmam gerekiyor. Sonra dedim ki ben hat değiştireyim ve Türk telekom a geçtim değişen hiçbirşey olmadı :( ne yaptıysam olmuyor gelen güncellemeleri sıkıntısız sorunsuz indiriyorum ama yok.

Grkm_sahiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi6
Konular
13
Ayarlar - uygulamalardan whatsappa girin. Otomatik başlatma izni verip, veri tasarruf kısmında kısıtlama yoku seçin.

Bu şekilde mi olucak hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adblock gibi uygulamalar kullanıyorsanız yada internet için sertifika yüklediyseniz dış kaynaklı onlar yapabilir. Adblock kullanırken benzer sorunlar yaşıyordum.
Evet hocam adblock var o yüzden mi yapıyor acaba eğer öyleyse ikinci ekranı aktif hale getirip uygulamayı oraya taşıyım diyorum

[QUOTE="furkanavshar,
Ayrıca Güvenlik uygulamasında Veri kullanımı > Veri kullanımını kısıtla > Mobil veri sekmesinden uygulamalara tik koyun[/QUOTE]

*Güvenlik *hızı arttır *uygulamaları kilitle kısmındaki uygulamalarda whatsaap chrome gibi uygulamalar var sizdede durum aynı mı?

Son düzenleme:
Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Evet

Evet hocam adblock var o yüzden mi yapıyor acaba eğer öyleyse ikinci ekranı aktif hale getirip uygulamayı oraya taşıyım diyorum

[QUOTE="furkanavshar,
Ayrıca Güvenlik uygulamasında Veri kullanımı > Veri kullanımını kısıtla > Mobil veri sekmesinden uygulamalara tik koyun

*Güvenlik *hızı arttır *uygulamaları kilitle kısmındaki uygulamalarda whatsaap chrome gibi uygulamalar var sizdede durum aynı mı?[/QUOTE]
Evet, bizde de öyle.

Ayrıca güvenlik uygulaması > pil simgesine tıkla ve sağ üstteki dişli çarka tıkla. Cihaz kilitlendiğinde mobil veriyi kapat > Asla olsun

Oyla:

Grkm_sahiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi6
Konular
13
Evet

*Güvenlik *hızı arttır *uygulamaları kilitle kısmındaki uygulamalarda whatsaap chrome gibi uygulamalar var sizdede durum aynı mı?
Evet, bizde de öyle.

Ayrıca güvenlik uygulaması > pil simgesine tıkla ve sağ üstteki dişli çarka tıkla. Cihaz kilitlendiğinde mobil veriyi kapat > Asla olsun[/QUOTE]
Aynen hocam ayar zaten o şekildeydi yarın gün içinde bir deneme yapacağım yine aynı olursa son olarak ne yapmalıyım son fikrini alıyım yeter :) ilgin için teşekkür ederim bu arada..

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Doğrudur

[QUOTE="furkanavshar,
Ayrıca Güvenlik uygulamasında Veri kullanımı > Veri kullanımını kısıtla > Mobil veri sekmesinden uygulamalara tik koyun

*Güvenlik *hızı arttır *uygulamaları kilitle kısmındaki uygulamalarda whatsaap chrome gibi uygulamalar var sizdede durum aynı mı?[/QUOTE]

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Aynen hocam ayar zaten o şekildeydi yarın gün içinde bir deneme yapacağım yine aynı olursa son olarak ne yapmalıyım son fikrini alıyım yeter :) ilgin için teşekkür ederim bu arada..

Ekstra bir hızlandırıcı, pil tasarrufu, temizleyici vs. uygulama varsa kaldır. Yine çözülmezse telefon ayarlarından sıfırla.

Ama ben durumun senin ayarlarına ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir yerde mutlaka bir ayar vardır buna neden olan.

Oyla:
Üst Alt