mi 6 cihaz aktivasyon olmuyor

k464n

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kağan
Cihazım
xiaomi mi 6
Meslek
mühendis
Konular
14
İmei olmadığı için açılamaz. Ne beyni ne silmesi? Telefoncu mu markadan anlıyor mu?
evet hocam telefonu aldığım kişi aynı zamanda bootloader kilidini açan global romu yükleyen ve imei tamiri yapan arkadaş bu dediğim. arka kapağı açıp bişey yapacağım dedi.

FTS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Ayni sorun bende de mevcut. Bende malesef tablet gibi kullaniyorum telefonu bir cozum bulunana kadar. Ama kurcaladigim kadariyla (sadece benim cihazima has da olabilir) miui 8 romunda wifi baglantisi sorunsuz oluyor. Miui 9 da sonu 24ile biten surumde de sorunsuz wifi baglantisi kurabiliyorum. Fakat sonraki surumlerde hem baglanti kuramiyorum hem telefon cok isiniyor ve sarji cabuk bitiyor.

Umarim kisa surede bir cozumu bulunur.

k464n

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kağan
Cihazım
xiaomi mi 6
Meslek
mühendis
Konular
14
Ayni sorun bende de mevcut. Bende malesef tablet gibi kullaniyorum telefonu bir cozum bulunana kadar. Ama kurcaladigim kadariyla (sadece benim cihazima has da olabilir) miui 8 romunda wifi baglantisi sorunsuz oluyor. Miui 9 da sonu 24ile biten surumde de sorunsuz wifi baglantisi kurabiliyorum. Fakat sonraki surumlerde hem baglanti kuramiyorum hem telefon cok isiniyor ve sarji cabuk bitiyor.

Umarim kisa surede bir cozumu bulunur.
ben şu anda tablet olarak bile kullanamıyorum. attığım videodaki gibi kaldı ordan dışarı çıkamıyorum.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben bir hafta içerisinde çözeceğimi düşünüyorum uzun zamandır uğraş içerisindeyim.

• Beğen
Tepkiler: VSM

k464n

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kağan
Cihazım
xiaomi mi 6
Meslek
mühendis
Konular
14

k464n

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kağan
Cihazım
xiaomi mi 6
Meslek
mühendis
Konular
14
inşallah çözersin hocam

telefonu aldığım arkadaşa vermiştim telefonu. testpoint(arka kapağı açarak hdd resetleme) yaptım dedi telefon açılmış. wifi yede bağlanmış. ama sıkıntı imei ler silinmiş bundan dolayı takılan sim kartı göremiyor. yeniden rom atabiliyor wifi ye bağlanıyor telefonun her özelliği kullanılıyor ama sim kartı görmüyor. siz kartı görmediği içinde mi hesabını silemiyoruz, mi hesabı onaylanmıyor. bundan dolayıda yeni mi hesabı açamıyoruz ve bootloader kilidini açamıyoruz bundan dolayıda imei tamiri yapamıyoruz. şuan hala bunun için uğraşıyoruz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
telefonu aldığım arkadaşa vermiştim telefonu. testpoint(arka kapağı açarak hdd resetleme) yaptım dedi telefon açılmış. wifi yede bağlanmış. ama sıkıntı imei ler silinmiş bundan dolayı takılan sim kartı göremiyor. yeniden rom atabiliyor wifi ye bağlanıyor telefonun her özelliği kullanılıyor ama sim kartı görmüyor. siz kartı görmediği içinde mi hesabını silemiyoruz, mi hesabı onaylanmıyor. bundan dolayıda yeni mi hesabı açamıyoruz ve bootloader kilidini açamıyoruz bundan dolayıda imei tamiri yapamıyoruz. şuan hala bunun için uğraşıyoruz.
Bir iki gün içerisinde sorunu çözeceğim elimdeki cihazda büyük aşama kaydettim sonuna geldik :)

k464n

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kağan
Cihazım
xiaomi mi 6
Meslek
mühendis
Konular
14
Bir iki gün içerisinde sorunu çözeceğim elimdeki cihazda büyük aşama kaydettim sonuna geldik :)
inşallah çözersiniz. biz baya kafayı yemiş durumdayız. micloud çok zorluyuor adamı.

k464n

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kağan
Cihazım
xiaomi mi 6
Meslek
mühendis
Konular
14
Bu arkadaş kim öğrenebilir miyim?
siteden biri değil hocam tanımazsınız. kendisi kütahyada hastanede güvenlik görevlisi. ama çinden her türlü elektronik cihaz getiriyor. rom atıyor imei tamiri yapıyor test point yapabiliyor. yani adam gönlünü vermiş bu işe clap~~

Üst Alt