Yardım Mi 6 cihaz acılmıyor

Ehistesiradanbirisi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
En son güncel
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,
Telefon kendi kendini yeniden baslattı ve bir daha acılmadı. Ekranda mi logosu gorunuyor kapanıp tekrar acılmaya calışıyor surekli. Fastboot ve reboot için denediğimde de fastbot yazsısı geliyor ama hemen kapanıp yeniden baslaşmaya calışıyor. Ay sekilde rebootta da secenekler geliyor secemeden yeniden baslayıp rebootu acıyor surekli. Sarjının tamamen bitmesini brkledim sonra tekrar sarja taktım yine birsey degişmedi. Ne yapabilirim?

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
Selam. Rom kurmayı denemeden önce. kapama tuşu + ses açma tuşuna basılı tutun telefon update i baştan yüklemeye alıyor. Bildiğim kadarı ile. Bir Deneyin derim. Bir arkadaşım bu şekilde kurtuldu.

Oyla:

Ehistesiradanbirisi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Sonuç alınca bilgi verebilir misiniz. Delta garanti ile ilgili çeşitli söylentiler mevcut. Biz de aydınlanmış oluruz.
Ürün onarılarak kargoya verilmiş bugün. Kargo firmasının sıkıntısından dolayı 18.12.2018 tarihinde delta servise ulaştı telefon herhangi ücret vb istemediler. Telefonda sağlam ve sıkıntı giderilmiş gelirse 10 numara olacak.
Delta servis tarafından herhangi arama, mesaj vb bildirim almadım. Ben aradım kargoya verildiğini söylediler bekliyorum.
Ürünü hepsiburadadan aldığım için onların üstünden gönderdim. Ondan dolayı sıkıntı yaşamamış da olabilirim.

Oyla:

Cihan1212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
İphone
Konular
3
Ürün onarılarak kargoya verilmiş bugün. Kargo firmasının sıkıntısından dolayı 18.12.2018 tarihinde delta servise ulaştı telefon herhangi ücret vb istemediler. Telefonda sağlam ve sıkıntı giderilmiş gelirse 10 numara olacak.
Delta servis tarafından herhangi arama, mesaj vb bildirim almadım. Ben aradım kargoya verildiğini söylediler bekliyorum.
Ürünü hepsiburadadan aldığım için onların üstünden gönderdim. Ondan dolayı sıkıntı yaşamamış da olabilirim.
Umarım sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız bundan sonra

Oyla:

Mi6sahibi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
3
Benim mi6 da aynı sorun olmuştu wipe data hemen durdurup bas telefon sıfırlanınca açılmıştı sorunu ise kılıf güç tuşuna aşırı baskı yapıyır

Oyla:

Ehistesiradanbirisi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Benim mi6 da aynı sorun olmuştu wipe data hemen durdurup bas telefon sıfırlanınca açılmıştı sorunu ise kılıf güç tuşuna aşırı baskı yapıyır
Ben kılıfı çıkardım. Bu kaç kez şarjının tamamen bitmesini bekledim yine hiç bir moda girmeyi başaramadığım için gönderdim. Daha öncede 1-2 defa yapmıştı ama onlarda fastboot aldığım da düzelmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız bundan sonra
İnşallah teşekkür ederim. Benim oğlana dayanırsa :) diğer telefonlar gibi parmak izi okuyamasada ekranı açmadığı için güç tuşuna basıp açıp kapatıyor sürekli ondan dolayı bozuldu. Daha 2 yaşında olduğu için ekran açılıp kapandıkça mutlu oluyor

Oyla:
Üst Alt