Soru Mi 6 bu saatden sonra alınırmı sizce ?

sinaninan8299

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
30
merhaba gençler. Sizce hala mi 6 alınır mı ? küçük ve tasarımı hoşuma gittiği için almak istiyorum? Tavsiye edermisiniz?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Maalesef kendileri aramızdan ayrılıp başka deryalara yelken açmışlardır hocam. facepalm~~
Lakin aklı ve yüreğinin bir köşesinde hala bizim efsanenin anıları saklı duruyordur diye düşünüyorum. 8=):D

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
O hala benim için bir efsane sayın Koçara ve jokerinabisi hocam :$

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
bence de alınır işlemci ve küçük ekran açısından tercihimdir xiaomi küçük ekranlı telefon çıkarmalı ne o tablet gibi telefon çıkarıyorlar nerede taşıyacaksın kocaman telefonu sırf bu açıdan bile alınır

Oyla:

Puns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
Alınmaz hiç bulaşma sürekli root ile ugraşırsın kamerası çok kötü gcam olmadan kullanamazsın ve kasasında soyulmalar oluyor

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Alınmaz hiç bulaşma sürekli root ile ugraşırsın kamerası çok kötü gcam olmadan kullanamazsın ve kasasında soyulmalar oluyor
Kullanımla alakalı hocam bende ki cihazı şuan bir mağazaya koysam sıfır die satabilirim. Yakın cevremde 4 tane mi 6 var hic birinde soyulma yok. Hepside eski cihaz

Oyla:

sinaninan8299

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
30
Bence şu ana kadar çıkan ve kendisinden sonra ortaya çıkan tüm orta segment telefonlardan 2 kat iyi bunu antutu puanlarından da görebildiğimiz gibi aynı zamanda max 2000 TL ye alabileceğin bir xiaomi mi 6, bu fiyat ve üstü orta segment telefonlardan performans açısından daha iyi. Bu telefonun ekranı 5.15 inç ve bu boyutta telefonu gerçekten küçük ekran sevenler yani ağzının tadını bilenler tercih eder shjhhj. Ayrıca ben niye gaza gelip bu kadar yazdım bilmiyorum ama bence sıfır almaniz hata olmaz. Not:xiaomi mi 6 satıcısı değilim sadece gariban bir Anadolu çocuğu üni öğrencisiyim

Sent from my MI 6 using Tapatalk
mi 6 sıfır bulamıyorum. SAhibinden varmıdır orda sıfır onu bilmem ama takas edeceğim için üste de fazla para vermem gerekmiyor.

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Kendisi Xiaomi'nin en iyi telefonudur bana göre. Mi 8 deki gibi lanet çentiği olmaması, ele oturması ve küçük ekranlı olması beni benden alıyor. Büyük ekran sevmiyorum. Hala performans bakımından yeni çıkan bir çok telefondan iyi. Kesinlikle alınabilir bir cihaz. Ön kamerası kötü. Ama google kamera ile ön kamerası da gayet yeterli şekilde çekebiliyor hdr+ ile.

Oyla:

Harunasd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
MI 10 PRO
Konular
6
Ben kullanıyorum çok memnunum, gcam kurduktan sonra kamera o kadar profesyonel oldu ki...üstelik oyunları da ultrada açıyor ve sarjı 1 yoğun günü kurtarıyor. Sıfır almazdım ama.

Oyla:
Üst Alt