- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Xiaomi Mi A2
- Konular
- 30
merhaba gençler. Sizce hala mi 6 alınır mı ? küçük ve tasarımı hoşuma gittiği için almak istiyorum? Tavsiye edermisiniz?
O hala benim için bir efsane sayın Koçara ve jokerinabisi hocamMaalesef kendileri aramızdan ayrılıp başka deryalara yelken açmışlardır hocam.
Lakin aklı ve yüreğinin bir köşesinde hala bizim efsanenin anıları saklı duruyordur diye düşünüyorum.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Kullanımla alakalı hocam bende ki cihazı şuan bir mağazaya koysam sıfır die satabilirim. Yakın cevremde 4 tane mi 6 var hic birinde soyulma yok. Hepside eski cihazAlınmaz hiç bulaşma sürekli root ile ugraşırsın kamerası çok kötü gcam olmadan kullanamazsın ve kasasında soyulmalar oluyor
mi 6 sıfır bulamıyorum. SAhibinden varmıdır orda sıfır onu bilmem ama takas edeceğim için üste de fazla para vermem gerekmiyor.Bence şu ana kadar çıkan ve kendisinden sonra ortaya çıkan tüm orta segment telefonlardan 2 kat iyi bunu antutu puanlarından da görebildiğimiz gibi aynı zamanda max 2000 TL ye alabileceğin bir xiaomi mi 6, bu fiyat ve üstü orta segment telefonlardan performans açısından daha iyi. Bu telefonun ekranı 5.15 inç ve bu boyutta telefonu gerçekten küçük ekran sevenler yani ağzının tadını bilenler tercih eder shjhhj. Ayrıca ben niye gaza gelip bu kadar yazdım bilmiyorum ama bence sıfır almaniz hata olmaz. Not:xiaomi mi 6 satıcısı değilim sadece gariban bir Anadolu çocuğu üni öğrencisiyim
Sent from my MI 6 using Tapatalk
alınırmerhaba gençler. Sizce hala mi 6 alınır mı ? küçük ve tasarımı hoşuma gittiği için almak istiyorum? Tavsiye edermisiniz?