- Adım
- halit
- Cihazım
- s3 mini
- Konular
- 8
Bildirim ledinde renk seçenekleri var mı bende her zaman beyaz yanıyor
Mini 9 ne zaman gelirdaha once gozumden kacmis olamazdi yoksa Ben sadece beyaz led var saniyordum en azindan diger renklerinde oldugunu ogrendim ^_^ sagol Lopus artik miui 9 beklentilerimiz artiyo gun gectikce
rica ederim hocam.daha once gozumden kacmis olamazdi yoksa Ben sadece beyaz led var saniyordum en azindan diger renklerinde oldugunu ogrendim ^_^ sagol Lopus artik miui 9 beklentilerimiz artiyo gun gectikce
Mini 9 ne zaman gelir
Sizin telefonunuz mi 6 mı acaba? Mi 6'da çoklu bildirim rengi mevcut değil diye biliyorum ben.romdan kaynaklı hocam ozaman başka menüye koyacak halleride yok sanırım şuan ben beta rom kullanıyorum bende mevcut.
Konu tekrar hortlamış bildirim rengi yeni çıkan xiaomi cihazlarda tek renk yani beyazGlobal beta romda da renk seçeneği yok. Siz hangi beta romu kullanıyorsunuz? Lopus
Aynen hocam biraz uğraş istiyorKonu tekrar hortlamış bildirim rengi yeni çıkan xiaomi cihazlarda tek renk yani beyaz
REDMİ NOTE 7 DE VARMI İNŞALLAH VARDIRdaha once gozumden kacmis olamazdi yoksa Ben sadece beyaz led var saniyordum en azindan diger renklerinde oldugunu ogrendim ^_^ sagol Lopus artik miui 9 beklentilerimiz artiyo gun gectikce