Aliden almak parayı çöpe atmak gibi birşey. Deji aldım 1 seneye yaklaştı halen çok iyi .
Ben üretici anlamında söylemedim, kullandığımız telefonun üreticiside çin. Ben yıllardır aliden alişveriş yaparım. 1500 üzerinde siparişim vardır. Aliexpres konusunda yeterince deneyimim var. Fakat aliden kandırılma olasılığı veya sorunlu ürün gelme olasılığı çok fazla. Bir şekilde parayı kurtarıyorsun ama kaybolan zaman geri gelmiyor. Bunun haricinde artık vergiler falan filan Türkiye'deki fiyatından pahalıya geliyor. Aliden ilk aldığım siparişlerde acemiydim yorumlar falan filan baktığım halde aldığım 100 siparişin 99 u amacına hizmet etmeden veya uzun kısa vadede uçup gitti. Şu ortamda aliden alıp vakit kaybedip risk almaya gerek yok demek istedim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buyrun aliden alınca sözde çöpe atılan para yerine tercih ettiğinizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnin üreticisi ve aliexpress linki. Ne farkı var merak ettim
Telefonun herhangi bir özelliği gitmez. Arka kapağınız kırık değilse onuda almanıza gerek yok saç kurutma ile ısıtarak kırmadan çıkarılabiliyor 2 kez değiştirdim. Pil konusunda da üstteki yorumum ile çakışmış olacak ama Türkiye'den alacaksanız orijinal diye satılanlardan almak yerine Deji almak daha mantıklı. Son olarak yanında B7000 de almalısınız.hocam ben şöyle bir set alıp kendim değiştireyim diyorum bataryayı ancak bir sorum var bu bataryaları takınca telefonun titreşim özelliği gidiyor mu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yapıştırıcı hocam arka camı söktükten sonra tekrar yapıştırmak için.B7000 ne oluyor hocam tam olarak