Soru Mi 6 Android P alacak mı?

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
okulumda mi6 nın bir daha android güncelleme almayacağını duydum ama bazı sitelerde muhtemel diyor anlamadığım şu mi4e güncelleme veren xiaomi nasıl olurda mi6 ya vermeyi bırakır ?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Mi4'e güncelleme desteği veren Xiaomi, Mi6'ya destek vermeyi bırakmadı. Mi4 suanda Android 6.0 Marshmallow sürümünde kalmış iken, Mi6 Android 8.0 Oreo sürümündedir ve eminim ki Android 9 Pie alacaktır.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi4'e güncelleme desteği veren Xiaomi Mi6'ya destek vermeyi bırakmadı. Mi4 suanda Android 6.0 Marshmallow sürümünde kalmış iken Mi6 Android 8.0 Oreo sürümündedir ve eminim ki Android 9 Pie alacaktır.

Arkadaş kurbanı oldum demekki yanlış biliyorlar :)

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
MIUI arayüz güncellemesi almaya devam eder ama android sürüm ne olur bilemem

Aslında almaması avantaj da olabilir. Çünkü pie şuanda stabil değil gelişme aşamasında durum böyle iken pie güncellemesi alıp orada kalmak istemem

Şuanda biliyoruz ki en sorunsuz mi6 naught 7.1 olan 9.2.2.0 sürümü. Oreo ya geçtiğinden beri mi6 gün yüzü göremedi :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Resmi kaynaklardan değil ama 2019'un ilk çeyreğinde alınacağı söyleniyor.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
MIUI arayüz güncellemesini daha uzun süre alır ama Pie de alacağını düşünüyorum ben. Kulaktan dolma bilgiler her zaman doğru olmayabilir. Genellikle Xiaomi markasını tanımayan iPhone kullanıcılarının söylemleridir bu yazılım almayacak konusu. Benimde çevremde var ve görüyoruz ki 2 sene evvelki Mi5 cihazım bile Oreo aldı ve MIUI güncellemesi almaya devam ediyor.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Oreo 8.0 telefonlarımiza ne gibi artı özellikler getirdi ki android 9 un ( üstelik daha gelişme aşamasındayken ) gelmesini dört gözle beklemekteyiz? Peki gelse ne değişecek?
Aylardır MIUI 10 bekledik te ne oldu? Bir çok kullanıcı cihazlarının tabiri yerindeyse kanatlanip uçacağını zannetti. Peki netice? Tam bir hayal kırıklığı...
2019 un ilk çeyreğinde mi 6 için android pie geleceği haberini okumuştum. Fakat yine de beklentileri yüksek tutmak lâzım... Yoksa güncellemenin peşi sıra hazımsızlık yapma ihtimali de var...

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Peki acaba miui 10 global stabilde Yeni sürüm nezaman gelecek?

Oyla:

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Peki acaba miui 10 global stabilde Yeni sürüm nezaman gelecek?
Beta çalışmaları ne zaman sonuç verirse. Yani çok merak ediyorsan gelişim aşamasını beta rom yükleyip haftalık güncelleme alabilirsin. Betanın stabil olduğu hafta aynı rom stabile portlanıp stabil güncellemesi olarak verilir. Yani beta her zaman daha önde gider fakat dezavantajları hatalar da yanında gelecektir. Tabi her zaman hatalı olacak diye birşey yok bazen stabilden kat kat daha stabil oluyor. Hataları düzeltmeye çalışıyorlar. Yani bunu senin tecrübe etmen lazım

Buradan zip dosyasını indirip güncelleme kısmından paket seç yaparak yükleyebilirsin. Bütün veriler silinir. Bl kiliti açık olması gerekmez. Tekrar aynı yöntemle stabile dönebilirsin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Oreo 8.0 telefonlarımiza ne gibi artı özellikler getirdi ki android 9 un ( üstelik daha gelişme aşamasındayken ) gelmesini dört gözle beklemekteyiz? Peki gelse ne değişecek?
Aylardır MIUI 10 bekledik te ne oldu? Bir çok kullanıcı cihazlarının tabiri yerindeyse kanatlanip uçacağını zannetti. Peki netice? Tam bir hayal kırıklığı...
2019 un ilk çeyreğinde mi 6 için android pie geleceği haberini okumuştum. Fakat yine de beklentileri yüksek tutmak lâzım... Yoksa güncellemenin peşi sıra hazımsızlık yapma ihtimali de var...
Ben miui9 a devam hocam :)10 u sevmedim ısınamadım :)

Oyla:
Üst Alt