Yardım Mi 6 almak istiyorum.

ozzami

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
19
Arkadaşlar merhaba
Şu anda mi 8 lite kullanıyorum. Telefondan çok memnunum. Ama büyük telefon işte biraz zor oluyor. Mi 6 tavsiye eder misiniz? Telefonun fiyatları da düşmek bilmiyor. En uygun 2539 tl ye buldum. İkinci el de düşünebilirim. Fikirlerinizi bekliyorum.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozzami

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
19
Arkadaşların söylediklerine katılıyorum. Tavsiye ettikleri cihazlar varken Mi 6 tercih edilemez. Üstelik te o fiyat bandında....Çünkü Mi6 kullanıcıları bilirler ki ellerindeki cihaz dizaynı, tasarımı ve zarafetiyle özel bir telefondur. Mi 6 kullanıcıları ise nev-i şahsına münhasır insanlar...Onca yazılım hatasına ve onca güncelleme problemine rağmen benim gibi cihazlarından vazgeçememelerinin sebebi belki de budur.
Bir senedir kullanıyorum. Stock romdan Eu ya geçmem ile birlikte adeta bambaşka bir kimliğe büründüğünü söyleyebilirim. Güvenli satıcı ve daha makul bir fiyat şartıyla ( ikinci el de olabilir ) tavsiye edebilirim.
Mi 8 lite ın bağlantı sorunları için ben de çok uğraştım. Dediğim gibi yeni çıkardıkları bütün telefonların eni fazla ekran 5 üzeri olsa yeterli. Mi 6 global kararlı romda kronik sıkıntıları var mı?

Oyla:

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Mi 8 lite ın bağlantı sorunları için ben de çok uğraştım. Dediğim gibi yeni çıkardıkları bütün telefonların eni fazla ekran 5 üzeri olsa yeterli. Mi 6 global kararlı romda kronik sıkıntıları var mı?

Hocam kronik bir soruna rastlamadım bugüne kadar herhangi bir sorun varsa da küçük sorunlardır ama bazı özellikleri vermediği için ve geç güncelleme geldiği için global kararlıdan vazgeçtim

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Ben bir sene global kararlı kullandım ve hiç bir sıkıntı da yaşamadım. Eu roma geçişimin tek sebebi root izni isteyen bir çok uygulamayı kullanabilmek içindi. Mesela Google kamera gibi...Mi 6 nın belki de tek sıkıntısı 800 band desteği olmadığı için Vodafone tarafında çekim problemi yaşanabiliyor ki bu durum çoğu Xiaomi cihazı için de geçerli.
Mi 6 hala alınabilir ve uzun süre kullanılabilir bir cihazdır...

Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Ben bir sene global kararlı kullandım ve hiç bir sıkıntı da yaşamadım. Eu roma geçişimin tek sebebi root izni isteyen bir çok uygulamayı kullanabilmek içindi. Mesela Google kamera gibi...Mi 6 nın belki de tek sıkıntısı 800 band desteği olmadığı için Vodafone tarafında çekim problemi yaşanabiliyor ki bu durum çoğu Xiaomi cihazı için de geçerli.
Mi 6 hala alınabilir ve uzun süre kullanılabilir bir cihazdır...
Biliyoruzki yakında mi 6 güncelleme almayı bırakacak. Mi 8 lite a göre daha erken zamanda

Oyla:

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25

MI6'nın şu an tek kronik sorunu Xiaomi'nin MI6 üzerine 40 küsur model çıkarmasından dolayı MI6 yazılım desteği ile tam uğraşamaması, örneğin Eylül 2018-şubat 2019 arası güvenlik güncellemesi alamadı, geçen hafta 10.3.1.0 güncellemesi aldı (o da beklemede şu an) karanlık mod kimine geldi kimine (benim gibi) gelmedi ama güvenlik güncellemesi mart 2019 oldu..

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Biliyoruzki yakında mi 6 güncelleme almayı bırakacak. Mi 8 lite a göre daha erken zamanda
Pardon ama ben her hafta güncelleme alıyorum zaten. En son 9.4.11 yükledim. Siz hangi güncellemeden bahsediyorsunuz?8=)wasntme~~wasntme~~

Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Pardon ama ben her hafta güncelleme alıyorum zaten. En son 9.4.11 yükledim. Siz hangi güncellemeden bahsediyorsunuz?8=)wasntme~~wasntme~~
Global kararlı kararlı romda değilsiniz demekki

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
Ben de şöyle bir pardon eklemek isterim ; mi8lite istediği kadar güncelleme alsın, işlemci sd6xx..

Oyla:
Üst Alt