Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Aragor33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
5
Sabah kalktığımda gecelik sürüm 9.5.6.0 güncellemesi geldi. 359 mb büyüklüğünde... Sistem performans olarak

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kandmrss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal Kandem
Cihazım
Mi mix
Konular
3
Arkadaslar 9.5.6 dan sonra ekran yansıtma calısmıyor.telefon ekranını tv ye aktaramıyorum.sureklı hata verıyor.bı oncekı surumde gayet stabıl calısıyordu.nasıl cozerız bılgısı olan ??

Ayarlar - daha fazla - kablosuz ekran

Oyla:

sismantolga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Ş.
Cihazım
Mi6
Konular
2
9.2.2.0 telefonu alalı kullandığım en stabil sürüm. Bu konuda bana katılan ve 9.5.6.0 sürümü deneyen arkadaşlar varsa bu sürüme geçmeli miyim? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Oyla:

muroshow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aktaş
Cihazım
mi6
Konular
0
9.2.2.0 telefonu alalı kullandığım en stabil sürüm. Bu konuda bana katılan ve 9.5.6.0 sürümü deneyen arkadaşlar varsa bu sürüme geçmeli miyim? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
9.2.2.0 ye nazar 9.5.6.0 da pil kullanımı seni üzebilir. Onun dışında parmak izi bir tık daha yavaş çalışıyor animasyon yüzünden. Yalnızca bunları deneyimledim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KuheyLan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
9.5.3 kullanıyordum 9.5.6 ya ota olarak güncelleştirme yaptim şarj mükemmel olmuş hunharca kullandım 9.5.3 te birkaç çökme 3 5 saniye takılma yasadim bunda bir problem yok. Sarj berbatti sabah baktığımda 100 den 92ye falan iniyordu şimdi 1 bile gitmedi. Kulaklik sesi her zamanki gibi aynı güzel type-c kulaklık kullanıyorum. Not: ilk gün deneyimi
[doublepost=1524777875,1524777595][/doublepost]
9.2.3 te durmak hata telefondan soğumuştum sende nasıldır bilme
Evet herkes ya 9.2.2 yada 9.5.6 diyor o yuzden bendeki surumden biran once kurtulmalıyım ama son guncelleme hakkinda hala tatmin edici genel bi sonuc yok boyle giderse eski roma gececegim nasıl yapicagimi bilmesemde aydınlatmıyorlar
Ayarlar - daha fazla - kablosuz ekran
Tvde denediniz mi ? Çalışıyormu ? Onemli olan var olması degil çalışması

Oyla:

bekkir74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Discovery1
Konular
0
Evet herkes ya 9.2.2 yada 9.5.6 diyor o yuzden bendeki surumden biran once kurtulmalıyım ama son guncelleme hakkinda hala tatmin edici genel bi sonuc yok boyle giderse eski roma gececegim nasıl yapicagimi bilmesemde aydınlatmıyorlar

Tvde denediniz mi ? Çalışıyormu ? Onemli olan var olması degil çalışması
bende grundig tv var. ayarlarında ekran paylaşımı var. telefon veya bilgisayarda live share içerikli bir program istiyor, mi 6 da kablosuz ekranı açınca eşleşiyor ve güzel çalışıyor.seside televizyondan veriyor.

Oyla:

KuheyLan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
bende grundig tv var. ayarlarında ekran paylaşımı var. telefon veya bilgisayarda live share içerikli bir program istiyor, mi 6 da kablosuz ekranı açınca eşleşiyor ve güzel çalışıyor.seside televizyondan veriyor.

Evet güzel bi uygulama bende netden maclari tvye yansitiyorum.
Lakin şu son guncellemeyi yapan arkadaslar bu konuda tecrubelerini bizimle paylaşabilir mi ?
Eğer bu ozellik sıkıntıliysa asla guncellemem

Oyla:

hurriyetuysal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hurriyet
Cihazım
XIAOMI MI 5S
Konular
0
Arkadaşlar mi6 yeni romda gelen aramaları cevaplamada zorlanıyorum sanki dokunmatik sorunu var gibi. sizde de oluyormu

Oyla:
Üst Alt