Beyler güncelleme paketini seç dedikten sonra kontrol ediliyor ekranında kalıyor buna bi çözüm bulan çıkmadı hala yardımcı olabilecek yok mu ya gına geldi artık 9.2.3.0 danHocam sizinle bi konuşmamız geçmişti hatırlarmısınız bilmem ama kontrol ediliyor ekranında kalıyordu acaba güncellemeyi geri mi çektiler diye yorumlamıştık. O konuda bi gelişme varmı bildiğiniz yada sadece bende mi sorun var? Hocam sizinle bi konuşmamız geçmişti hatırlarmısınız bilmem ama kontrol ediliyor ekranında kalıyordu acaba güncellemeyi geri mi çektiler diye yorumlamıştık. O konuda bi gelişme varmı bildiğiniz yada sadece bende mi sorun var?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gündüz test yaptım 4.5 çıktı. Hatta upload 6 küsürdü. Şimdi hiç de inandırıcı olmayan bir şekilde 33 çıktı. Hat vodafone.Arkadaşlar mobil ağ yavaş gibi benim gibi olan varmı
Beyler bu soruma ek olarak şu dosyayı silsem ne olur? Acaba sorunun kaynağı bu mudur?Beyler güncelleme paketini seç dedikten sonra kontrol ediliyor ekranında kalıyor buna bi çözüm bulan çıkmadı hala yardımcı olabilecek yok mu ya gına geldi artık 9.2.3.0 dan
Hocam çoğu arkadaş 9.2.2.0 a dönmek için uğraş veriyor. Bence hiç kıpırdama sen. Kullan cihazı mis gibiArkadaşlar Mi6 kullanıyorum şuan kullandığım sürüm 9.2.2.0 Sistem güncellemeye girdiğimde 9.2.3.0 sürümü çıkıyor. Yeni sürümler(9.5.3..0 veya 9.5.6.0) ne zaman gelir bana 1 ay oldu hala aynı durum
Aşağıdaki linke göz atabilirsiniz hocam.9.5.6 ne zaman geldi ya kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum sakata gelmeyelim
Bence 9.2.2.0 ile devam etmelisin. Zira en stabil olan o. 9.2.3.0. tam bir hayal kırıklığıydi. 9.5.3.0 ile bazı hatalar düzeltildi ama hala en iyisi 9.2.2.0...Tabii mi 6 içinŞuan 9.2.2.0 kullanıyorum. MIU forumuna girdğimde bunlar çıkıyor. Bana ne zaman 9.5.3.0 güncellemesi gelir?
Aynı sorun bende de var.Dediğiniz gibi usb ile telefonu pc ye bağladım. 9.2.3 dosyasını bulamadım. Nasıl sileceğimi izah eder misiniz?yok kardeşim çözdüm sorunu önce telefonu usb ile pc ye bağlayıp indirdiği 9.2.3 dosyasını sildim eğer onu silmeden yeniden başlatsaydım güncellemeyi kuracaktı çünkü bildirimde güncellemeyi kurmak için telefonu yeniden başlatın diyordu