Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Tek tuş ayarı dediğiniz nedir? Daha açıklayıcı yazarsanız daha çabuk yardım alabilirsiniz...
[doublepost=1523348962,1523348900][/doublepost]

Tek tuş ayarı dediğiniz nedir? Daha açıklayıcı yazarsanız daha çabuk yardım alabilirsiniz...
Yeni guncellemeyle oyle bir ayar gelmisti diye hatirliyorum ama bulamiyorum suan. Yanlis mi hatirliyorum acaba? Kapasitif tuslari iptal etmek istiyorum yani tamamen. Ana tus haric.
[doublepost=1523349308][/doublepost]
[doublepost=1523348962,1523348900][/doublepost]

Yeni guncellemeyle oyle bir ayar gelmisti diye hatirliyorum ama bulamiyorum suan. Yanlis mi hatirliyorum acaba? Kapasitif tuslari iptal etmek istiyorum yani tamamen. Ana tus haric.

bakicikrikci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
[doublepost=1523349308][/doublepost]

Bildirim cubugunda tuslar yazan simge var bahsettiginiz o olabilir mi acaba?

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
Ben bu güncellemeyi kurduktan sonra, miui hesabı altında kimlik doğrulama diye birşey çıktı ve oraya tıklayınca kimlik fotokopisi istiyor. Bu nedir ve yapan varmı bu doğrulamayı?.

mbartug

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Meric
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
mi6 yı 9.2.3.0 sürümü ile kullanıyorum 9.5 halen gelmedi

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20

MAHSUNKUL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat salih
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
4
Rica ederim... Normalde bu olay her zaman çalışmaz, genelde Xiaomi update'leri 15-20 gün önce "Gecelik" olarak sınırlı sayıda kullanıcıya gönderir sadece 24 saat boyunca kurulabilir ve kurulmazsa OTA'dan geniş dağıtıma çıkmadan tekrar kuramazsınız. Bu linkler "Gecelik" sürüm çıktığında oluşuyor. Önceden dosyayı almış bile olsanız 24 saat sonra doğrulamayı kapattıkları için elinizde bile olsa kurmanıza izin vermiyor. Bu sefer bir istisna oldu, sanırım 9.3.2.0'ın çok problem yaratmasından dolayı doğrulamayı 1 aydır kapatmadılar onun için 9.5.3.0'ı hala bu yöntem ile kurabiliyorsunuz ama dediğim gibi her zaman böyle olmaz, "Gecelik" sürüm çıktığında takip edip size gelmemiş bile olsa sadece aynı gün bu şekilde kurabilirsiniz. Ben link'lere ulaşırsam paylaşırım...
[doublepost=1523376255,1523376209][/doublepost]
Rica ederim... Normalde bu olay her zaman çalışmaz, genelde Xiaomi update'leri 15-20 gün önce "Gecelik" olarak sınırlı sayıda kullanıcıya gönderir sadece 24 saat boyunca kurulabilir ve kurulmazsa OTA'dan geniş dağıtıma çıkmadan tekrar kuramazsınız. Bu linkler "Gecelik" sürüm çıktığında oluşuyor. Önceden dosyayı almış bile olsanız 24 saat sonra doğrulamayı kapattıkları için elinizde bile olsa kurmanıza izin vermiyor. Bu sefer bir istisna oldu, sanırım 9.3.2.0'ın çok problem yaratmasından dolayı doğrulamayı 1 aydır kapatmadılar onun için 9.5.3.0'ı hala bu yöntem ile kurabiliyorsunuz ama dediğim gibi her zaman böyle olmaz, "Gecelik" sürüm çıktığında takip edip size gelmemiş bile olsa sadece aynı gün bu şekilde kurabilirsiniz. Ben link'lere ulaşırsam paylaşırım...

OCAMİEK İLE OCAMİFA FARKİ NEDİR ?

ilkermi6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker yılmaz
Cihazım
mi6 6 64
Konular
2
v9.5.3.0 OCAMIFA kurulumu:

1- Aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirin:

2- "Ayarlar / Telefon Hakkında / sistem Güncelleme" alanında sağ üstteki 3 noktaya basarak "Güncelleme Paketi Seç" seçeneğini seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin sistem otomatik kuracaktır.

3- Kurulum 5 dk. bile sürmüyor ama en az %30 şarj olsun.

4- Global Stable / Kararlı herhangi bir sürümden bu yöntemle direk update yapabilirsiniz normal şartlarda veriler silinmez.
Adamsın vesselam telefon roket şuan...inşallah deneyimlemeye ve aktarmaya çalışacağım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakicikrikci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Volte ozelligini nasil aktif edecegiz bu surumde? Bu ve bundan onceki surumde volte yok. Kutu acilimindaki yazilim hangisiydi hatirlamiyorum ama volte ozelligi vardi.

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Google Camera konusunda bir gelişme var mı? 9.2.3.0 daki gibi ön ve arka kamera portre modu sorunsuz çalışıyor mu?

haldundursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
haldun
Cihazım
mi 6
Konular
1
arkadaşlar merhaba mi 6 cihazımda şöyle bir sorun yaşıyorum.
cihazım unlocked durumda imei klonlu bir cihazdı.cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm . kurulum aşamasında ne sim kart nede wirelless çıkıyor.sorun neden kaynaklanır sizce nasıl kurulum yapabilirim cihaza ? görüntüler aşağıdaki gibidir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt