- Adım
- İ.
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
teşekkürlerBu konudan ulaşabilirsiniz
Rehber - Mi6 Ses Yükseltme İçin China Rom Ses Dosyaları
teşekkürlerBu konudan ulaşabilirsiniz
Rehber - Mi6 Ses Yükseltme İçin China Rom Ses Dosyaları
Bana hala gelmedi 9.5.3.0 güvenilir harici olarak nereden yükleme yapayım
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
v9.5.3.0 OCAMIFA kurulumu:
1- Aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirin:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2- "Ayarlar / Telefon Hakkında / sistem Güncelleme" alanında sağ üstteki 3 noktaya basarak "Güncelleme Paketi Seç" seçeneğini seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin sistem otomatik kuracaktır.
3- Kurulum 5 dk. bile sürmüyor ama en az %30 şarj olsun.
4- Global Stable / Kararlı herhangi bir sürümden bu yöntemle direk update yapabilirsiniz normal şartlarda veriler silinmez.
Xiaomi konusunda yabanciyim yeni gecis yaptim. Telefonun bootloader kilidi falan acik degil ya da rootlu degil. Bunu yapiyor olmamiz sorun cikarir mi? Anlatilan yontem resmi sadece bilmem gereken ayrinti var mi bunun icin ozellikle detaylara yer verdim. Ve bu sekilde guncellemeyi yaptirdigimizda garantisinde sorun oluyor mu? Yine global guncellemeleri ota uzerinden almaya devam eder miyim?
Hiç bir sorun çıkartmaz, bu işlemin OTA update'inden hiç bir farkı yok, zaten 3-5 gün içinde otomatik gelmesi lazım, yapılacak update gelecek olanla aynı olacak, çok düşük ihtimal de olsa daha üst versiyon gelir ise zaten otomatik güncellemeye devam edecek. OTA ile gelen update'in riskleri ne ise bunun da aynı, hiç bir farkı yok...
Dayanamadim yaptirdim zaten. Tesekkurler bilgilendirme icin. Cok iyiymis bu olay pratik.
Yardimci olabilecek yok mu?Bu yeni gelen tek tus ayari neredeydi arkadaslar?
Rica ederim... Normalde bu olay her zaman çalışmaz, genelde Xiaomi update'leri 15-20 gün önce "Gecelik" olarak sınırlı sayıda kullanıcıya gönderir sadece 24 saat boyunca kurulabilir ve kurulmazsa OTA'dan geniş dağıtıma çıkmadan tekrar kuramazsınız. Bu linkler "Gecelik" sürüm çıktığında oluşuyor. Önceden dosyayı almış bile olsanız 24 saat sonra doğrulamayı kapattıkları için elinizde bile olsa kurmanıza izin vermiyor. Bu sefer bir istisna oldu, sanırım 9.3.2.0'ın çok problem yaratmasından dolayı doğrulamayı 1 aydır kapatmadılar onun için 9.5.3.0'ı hala bu yöntem ile kurabiliyorsunuz ama dediğim gibi her zaman böyle olmaz, "Gecelik" sürüm çıktığında takip edip size gelmemiş bile olsa sadece aynı gün bu şekilde kurabilirsiniz. Ben link'lere ulaşırsam paylaşırım...
Yardimci olabilecek yok mu?
Yardimci olabilecek yok mu?