Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

Servet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Mi7
Konular
2
Bende ekranın altından direk yukarı çekince google arama kendiliğinden açılıyor, ama o ayarın nerede olduğunu daha keşfedemedim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heryere baktım yok. Benim gibi aşağı/yukarı kaydırılan bir widget kullananlar ayvayı yedi.

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
AndeiAn sürüm 7.1 den 8 oluyor ben kurduktan sonra format attım en temizi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Uygulama bildirimleri gözükmüyor bende ya beyler üç nokta çıkıyor bildirim çubuğunda

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırası ile Ayarlar/Bildirimler&durum çubuğu/ Bildirim simgelerini göster işaretleyin hocam.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Arkadaşlar sabah mobil verim kapanmış. Baktım resimdeki gibi bir uyarı var turkcelli aradım. Telefon kaynaklı bir kısıtlama sözkonusu daha 7gb nız var dediller. Ayarlarda belki gözümden kaçmış olabilir beni bilgilendirirmisiniz bugün ikinci kez oldu.??

seckinkk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Telefonu İngilizce olarak kullanıyorum ben, 9.2.2.0 üzerine 9.5.3.0 (OCAMIFA) gecelik yükledim dün akşamdan beri kullanma imkanım oldu, görüşlerim:

- Notification Shade 9.2.2.0 da olduğu gibi yeni şeklinde, bildirimlere reply yapılabiliyor.
- 9.2.2.0 a göre farkedilecek şekilde akıcı sistem.
- Limitless tema kullanıyorum, yuvarlak olan ikonlar kare olmuş tekrar.
- Kurmadan önce 2 screenshot almıştım, sistem bilgileri için o iki screenshot yok ama galerideki dün çektiğim resimler duruyor.
- Home screen'e Cleaner için ikon eklenmiş, ayrı duruyor, daha önce hangi klasördeydi hatırlamıyorum ama ayrı değildi.
- Kilit ve kilit açma sesi değişmiş.
- Oreo'da karşılaşılan "arka planda çalışıyor" sticky bildirime rastlamadım henüz.
- Bildirimlerde sıkıntı olmadı.
- Hotspot ikonu değişmiş.

Aşağıdaki şekilde v9.5.3.0 kurablirsiniz gecelik dağıtımı bitmeden:

v9.5.3.0 OCAMIFA kurulumu:

1- Aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirin:

2- "Ayarlar / Telefon Hakkında / sistem Güncelleme" alanında sağ üstteki 3 noktaya basarak "Güncelleme Paketi Seç" seçeneğini seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin sistem otomatik kuracaktır.

3- Kurulum 5 dk. bile sürmüyor ama en az %30 şarj olsun.

4- Global Stable / Kararlı herhangi bir sürümden bu yöntemle direk update yapabilirsiniz normal şartlarda veriler silinmez.
[doublepost=1521796481,1521796368][/doublepost]Telefonu İngilizce olarak kullanıyorum ben, 9.2.2.0 üzerine 9.5.3.0 (OCAMIFA) gecelik yükledim dün akşamdan beri kullanma imkanım oldu, görüşlerim:

- Notification Shade 9.2.2.0 da olduğu gibi yeni şeklinde, bildirimlere reply yapılabiliyor.
- 9.2.2.0 a göre farkedilecek şekilde akıcı sistem.
- Limitless tema kullanıyorum, yuvarlak olan ikonlar kare olmuş tekrar.
- Kurmadan önce 2 screenshot almıştım, sistem bilgileri için o iki screenshot yok ama galerideki dün çektiğim resimler duruyor.
- Home screen'e Cleaner için ikon eklenmiş, ayrı duruyor, daha önce hangi klasördeydi hatırlamıyorum ama ayrı değildi.
- Kilit ve kilit açma sesi değişmiş.
- Oreo'da karşılaşılan "arka planda çalışıyor" sticky bildirime rastlamadım henüz.
- Bildirimlerde sıkıntı olmadı.
- Hotspot ikonu değişmiş.

Aşağıdaki şekilde v9.5.3.0 kurablirsiniz gecelik dağıtımı bitmeden:

v9.5.3.0 OCAMIFA kurulumu:

1- Aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirin:

2- "Ayarlar / Telefon Hakkında / sistem Güncelleme" alanında sağ üstteki 3 noktaya basarak "Güncelleme Paketi Seç" seçeneğini seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin sistem otomatik kuracaktır.

3- Kurulum 5 dk. bile sürmüyor ama en az %30 şarj olsun.

4- Global Stable / Kararlı herhangi bir sürümden bu yöntemle direk update yapabilirsiniz normal şartlarda veriler silinmez.

Merhaba Global betadan bu sürüme geçsem veriler silinirmi ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar sabah mobil verim kapanmış. Baktım resimdeki gibi bir uyarı var turkcelli aradım. Telefon kaynaklı bir kısıtlama sözkonusu daha 7gb nız var dediller. Ayarlarda belki gözümden kaçmış olabilir beni bilgilendirirmisiniz bugün ikinci kez oldu.??

Güvenlik uygulaması altında yer alan veri yönetimi bölümündeki ayarlar bir göz atabilirsiniz.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Güvenlik uygulaması altında yer alan veri yönetimi bölümündeki ayarlar bir göz atabilirsiniz.

Buradaki ayarlar yanlış mı.?

Üst Alt