Telefonu İngilizce olarak kullanıyorum ben, 9.2.2.0 üzerine 9.5.3.0 (OCAMIFA) gecelik yükledim dün akşamdan beri kullanma imkanım oldu, görüşlerim:
- Notification Shade 9.2.2.0 da olduğu gibi yeni şeklinde, bildirimlere reply yapılabiliyor.
- 9.2.2.0 a göre farkedilecek şekilde akıcı sistem.
- Limitless tema kullanıyorum, yuvarlak olan ikonlar kare olmuş tekrar.
- Kurmadan önce 2 screenshot almıştım, sistem bilgileri için o iki screenshot yok ama galerideki dün çektiğim resimler duruyor.
- Home screen'e Cleaner için ikon eklenmiş, ayrı duruyor, daha önce hangi klasördeydi hatırlamıyorum ama ayrı değildi.
- Kilit ve kilit açma sesi değişmiş.
- Oreo'da karşılaşılan "arka planda çalışıyor" sticky bildirime rastlamadım henüz.
- Bildirimlerde sıkıntı olmadı.
- Hotspot ikonu değişmiş.
Aşağıdaki şekilde v9.5.3.0 kurablirsiniz gecelik dağıtımı bitmeden:
v9.5.3.0 OCAMIFA kurulumu:
1- Aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirin:
2- "Ayarlar / Telefon Hakkında / sistem Güncelleme" alanında sağ üstteki 3 noktaya basarak "Güncelleme Paketi Seç" seçeneğini seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin sistem otomatik kuracaktır.
3- Kurulum 5 dk. bile sürmüyor ama en az %30 şarj olsun.
4- Global Stable / Kararlı herhangi bir sürümden bu yöntemle direk update yapabilirsiniz normal şartlarda veriler silinmez.
[doublepost=1521796481,1521796368][/doublepost]Telefonu İngilizce olarak kullanıyorum ben, 9.2.2.0 üzerine 9.5.3.0 (OCAMIFA) gecelik yükledim dün akşamdan beri kullanma imkanım oldu, görüşlerim:
- Notification Shade 9.2.2.0 da olduğu gibi yeni şeklinde, bildirimlere reply yapılabiliyor.
- 9.2.2.0 a göre farkedilecek şekilde akıcı sistem.
- Limitless tema kullanıyorum, yuvarlak olan ikonlar kare olmuş tekrar.
- Kurmadan önce 2 screenshot almıştım, sistem bilgileri için o iki screenshot yok ama galerideki dün çektiğim resimler duruyor.
- Home screen'e Cleaner için ikon eklenmiş, ayrı duruyor, daha önce hangi klasördeydi hatırlamıyorum ama ayrı değildi.
- Kilit ve kilit açma sesi değişmiş.
- Oreo'da karşılaşılan "arka planda çalışıyor" sticky bildirime rastlamadım henüz.
- Bildirimlerde sıkıntı olmadı.
- Hotspot ikonu değişmiş.
Aşağıdaki şekilde v9.5.3.0 kurablirsiniz gecelik dağıtımı bitmeden:
v9.5.3.0 OCAMIFA kurulumu:
1- Aşağıdaki dosyayı telefonunuza indirin:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2- "Ayarlar / Telefon Hakkında / sistem Güncelleme" alanında sağ üstteki 3 noktaya basarak "Güncelleme Paketi Seç" seçeneğini seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin sistem otomatik kuracaktır.
3- Kurulum 5 dk. bile sürmüyor ama en az %30 şarj olsun.
4- Global Stable / Kararlı herhangi bir sürümden bu yöntemle direk update yapabilirsiniz normal şartlarda veriler silinmez.