Yardım Mi 5X fastfoot ve rom kurulumu

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
Arkadaşlar fastfoot ile ilgili güncelleme yaptım ilk defa onuda yanlış yaptım. VE şuan telefonum simsiyah temas var ama görüntü yok. Lütfen yardımcı olur musunuz. Bilgisayarımda TEAMVİEWER var. Lütfen Allah rızası için bana yardım edin. Ben yapamıyorum denedim olmadı. Lütfen bana yardım edin

Son düzenleme:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Hocam twrp var mı ? Varsa twrpyi ses açma + güç tuşuna bi 5 saniye basılı tutun açılsın oradan 4 wipe ve format data yapın yeni rom kurun

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp var mı ? Varsa twrpyi ses açma + güç tuşuna bi 5 saniye basılı tutun açılsın oradan 4 wipe ve format data yapın yeni rom kurun
hocam ekran görünmüyor yapamıyorum. galiba ben wipe yapmadan dosya attık dosyalarda sıkıştı ve çatıştı buda anladığım kadarıyla telefonu kilitledi malesef. yardım edin bana

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam siz yardım edemez misniz yönetici sizsiniz daha iyi bilisiniz böyle şeyleri
Tabiki hocam;

Forum Kuralları
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Öncelikle merhabalar. Konu başlığını düzeltiniz. Daha net açıklayıcı başlık atınız (Mi 5x Brick Oldu. Nasıl kurtarabilirim) konu içeriğinde ise neler yaptığınızı belirtiniz.

Rehber - Mi 5x Oxygen Bootloader Cihazlarda Unbrick (getvar product = oxygen)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabiki hocam;

Forum Kuralları
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Efsane olmuş. :)

Son düzenleme:

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle merhabalar. Konu başlığını düzeltiniz. Daha net açıklayıcı başlık atınız (Mi 5x Brick Oldu. Nasıl kurtarabilirim) konu içeriğinde ise neler yaptığınızı belirtiniz.

Rehber - Mi 5x Oxygen Bootloader Cihazlarda Unbrick (getvar product = oxygen)

Efsane olmuş. :)
hocam korkudan yapamıyorum benim bilgisyarın teamwiever in kullanıcı adını ve şifresini versem olur mu. bana yardımcı olun

Tabiki hocam;

Forum Kuralları
bana yardım edin. bilgisayarımda teamwiever var kullanıcı adı ile şifreyi size versem olur mu

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam korkudan yapamıyorum benim bilgisyarın teamwiever in kullanıcı adını ve şifresini versem olur mu. bana yardımcı olun

bana yardım edin. bilgisayarımda teamwiever var kullanıcı adı ile şifreyi size versem olur mu
Hocam PC de değilim maalesef :( Hangi rom nasıl ve ne şekilde atmaya çalıştınız. Ayrıca 64 Bit Mi Flash kullandınız değil mi? Birde güç tuşuna uzun basın PC de herhangi bir donanım olarak görüyor mu?

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
Hocam PC de değilim maalesef :( Hangi rom nasıl ve ne şekilde atmaya çalıştınız. Ayrıca 64 Bit Mi Flash kullandınız değil mi? Birde güç tuşuna uzun basın PC de herhangi bir donanım olarak görüyor mu?
mi5x 10.3.1.0 ı attım dosyalar çakıştı ve ekran simsiyah ama temas var. evet 64 bit kullandım bir türlü yapamadım. hocam ne zaman bilgisayar başında ollursunuz

ve hocam telefonun yeniden yazılımın sıfırdan mı yüklenmesi gerekiyormuş öyle duydum onuda yapamıyorum

Üst Alt