Yardım Mi 5X fastfoot ve rom kurulumu

yigitiskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yiğit
Cihazım
mi 5x
Konular
1
Eğer ekran siyah kalmış ancak titreşim ve ses geliyorsa, çözümü anlatabilirim 4 gün önce bende yaşadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende MI 5X kullanıcısıyım ve benim telefonum kilitsizdi. eu rom yükleme işlemlerini adım adım izledim. yazılanların dışında hiç bir şeye rastlamadım ve olumlu bitmesini beklerken güüüüm. reboot ekranından sonra simsiyah olarak kaldı. telefon açıktı titreşim ve kilit açma sesi geliyordu ancak görüntü yoktu. çözümü gayet basit. kendi yaptıklarımı bir bir anlatıyorum yapıp yapmamak sana kalmış.

1- Windowsunun sürücü imzasını devre dışı bırakmalısın. Bunu BURADAN adım adım izleyerek yapabilirsin basittir.

2- indireceğin Tiffany chinese rom ile temiz kurulum yapacağız. Bu bir image dosyası, kurulumundan sonra ekranın gelecektir.

2- MI FLASH Tool ile temiz kurulum yapmak. Onu da adım adım izleyerek yapabilirsin. Ancak adımları izlerken Fastboot maddesine gelince, (Ses kısma + Güç Tuşu) na bas ve telefon titreyince açıldığını varsayarak devam et. Çünkü aslında orada Fastboot menusu açılıyor ancak eksik kurulum yapıldığından telefon ekrana yansıtamıyor. dediğim gibi tuşlara bas ve titremeyi algılayınca pc ye takarsın.

3- Tiffany image ile temiz kurulum yaptıktan sonra telefonun açılacaktır. Bu çin beta sürümü. kurduktan sonra telefonunda geliştirici seçeneklerini aç, magisk yükle ve ADB ile tekrar temiz kurulum başlat.

4- Ben romu indirdim. En güncellerden birisi ve gayet güzel çalışıyor.

Eğer sorunun benim ki gibiyse çözümü burada. Ve yapabileceğim bir şey olursa da çekinmeden pm-öm atabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hocam akşam yardımcı olurum isterseniz. Onun icin yiğit arkadaşın verdiği linkten ilk olarak fastboot rom indirin. Ardından costum rom atacaksınız yine yiğit arkadaşın verdiği linkten güncel romu indirn

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
Hocam akşam yardımcı olurum isterseniz. Onun icin yiğit arkadaşın verdiği linkten ilk olarak fastboot rom indirin. Ardından costum rom atacaksınız yine yiğit arkadaşın verdiği linkten güncel romu indirn
olur hocam akşam kaç gibi yapablilirz

yigitiskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yiğit
Cihazım
mi 5x
Konular
1
SWADADAS
amed hocam mi flashta

hatası alıyoruz. yada external flash vs. hepsinde hata veriyor :D bunu bi çözebilsek

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188

yigitiskan

Yeni Üye