Yardım Mi 5s yardım

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Merhaba arkadaşlar screenshot yani ekran görüntüsü almak istediğimde tuş yardımı ile alamıyorum.Ses kısıp açma tuşuna ve ekran uyandırma tuşuna bastığımda almıyor. Mi 5s te acaba yazılımsal olarak böyle bir sorun mu var çünkü bildirimlerin yanındaki geçişler sekmesinden ekran görüntüsü al dediğimde alıyor ama tuşlar ile alamadım yanlış mı yapıyorum acaba. Birde ekran kilitli iken home tuşuna uzun süre basınca el feneri yanıyormuş o da olmuyor.

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Aynı romu kullanıyorduk. Ben beta sürümüne geçtim ve global 8.0.3.0 a göre oldukça güzel. Size tavsiyem betaya geçiniz. Batarya açısından da iyileşme olduğunu çok rahat bir şekilde görürsünüz.

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Aynı romu kullanıyorduk. Ben beta sürümüne geçtim ve global 8.0.3.0 a göre oldukça güzel. Size tavsiyem betaya geçiniz. Batarya açısından da iyileşme olduğunu çok rahat bir şekilde görürsünüz.

Beta sürümüne direk telefondan geçemiyoruz değil mi yani telefonu pc ye bağlayıp öyle mi yapmak gerekiyor. Çünkü sistem güncelle dediğimde bir şey çıkmıyor.

Oyla:

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Eğer betaya geçmek istersen aşağıdaki linki tıkla. Dosya indikten sonra güncelleyiciyi aç. Sağ üstte tıkla, 'güncelleme paketini seçin' e tıkla. Sonra bekle dosyaları toplamasını. Yeniden başlatma izni ver ve güncelleme bitene kadar bekle. Bu işlemi yapmadan önce telefonu yedekle çünkü sıfır kurulun yapacak ve tel formatlanacak.

Oyla:

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Eğer betaya geçmek istersen aşağıdaki linki tıkla. Dosya indikten sonra güncelleyiciyi aç. Sağ üstte tıkla, 'güncelleme paketini seçin' e tıkla. Sonra bekle dosyaları toplamasını. Yeniden başlatma izni ver ve güncelleme bitene kadar bekle. Bu işlemi yapmadan önce telefonu yedekle çünkü sıfır kurulun yapacak ve tel formatlanacak.

*e tıkla. İnen dosyayı burada bul. (genellikle download klasörüne iniyor. Bulduktan sonra tıkla.

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
*e tıkla. İnen dosyayı burada bul. (genellikle download klasörüne iniyor. Bulduktan sonra tıkla.

teşekkür ederim indiriyorum.

Oyla:
Üst Alt