Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 5s telefonun şarjı çabuk tükeniyor , rom tavsiyesi
Şarj isteyenler, rom ile uzun şarj alamazsınız.
Kullandığınız rom a uygun kernel yükleyip Magiskte LKT kurup, kurulum sırasında battery modu seçmeniz lazım. Batarya, çekirdek hızı vs dengeleyici rom değil, direk kerneldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi5s için zaten android 7 üzerinde sıkıntı var. Hatta android 7 nin ilk zamanlarında parmak izi okuyucu nedeniyle bile çok sorun yaşamışlardı. Uykuya geçme ve uyandırmada sıkıntılydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her zaman demişimdir, miui en yüksek android en düşük versiyonu en iyi tercihtir.
Ben masik rom attım. Bir de lkt yükledim. Masik ile kernel değişiyor mu bilmiyorum. Şu anda 3.18.31. 2 gün kullanım ve 3 saat ekran alıyorum. 1 gün için 4.5 saat. Ortalama böyle. Global betada 1 gün 3 saati göremiyordum.
Masik de şimdi mutluyum. Rom değişirken kernel de atmayı düşünüyorum ancak fırsatım olmadı.
tuncaykilinc. Yukarıdaki mesajı kernel önermek için değil, esas batarya ömrü ve cpu hızlarında, çekirdek çalışma ve uyku geçişlerinde rom etkisi yoktur. İşi yapan kerneldir. Demek için vurgulamak istedim. Bunu da aylarca rom değişme ve aramadan sonra gördüğüm bir durumdu. Bazı yeni arkadaşlar , bu rom çok gidiyor bu rom az gidiyor falan konuşuyorlarken, tecrübeli biri yazmıştı; hız veya pil ömrü dengesinde rom etkisizdir. Kerneldir. Demişti. Yabancı forumdu. Her neyse saygılarımla....