Soru Mi 5s Rom önerisi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Öncelikle herkese SelamunAleyküm 24 saatlik bir badire atlatmış durumdayız çin sunucularından oluşan sıkıntı yüzünden geçmiş olsun bu arada.

Twrp yükledim sıkıntının geçmiş olduğu vesile ile şükür.

Pil Performanslı iyi bir rom önerisi olan var mı şuan? bu konuda tecrübesi olan abilerim kardeşlerim hocalarımı sahneye davet ediyorum

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Hocam Merhaba,
Şu an global beta 8.1.11 kullanıyorum. Bende bu tür romlardan denemek istiyorum, eu beta, miuipro vs. bildiğim kadarı ile önce twrp yüklemek gerekecek. Ancak mi5s konusuna baktığımda twrp konuları çok karışık ve her anlatım birbirinden farklı :) Siz hangi twrp yi, hangi yöntemle yüklediniz rica etsem bilgi verebilir misiniz ? Teşekkür ederim.
Hocam ben adb ile denedim olmadı baya bı sıkıntı yaşadım driverlar yüklenmedi bilgisayara formata kadar gittim öyle düzeldi. Twrp.me den Mi 5s için 3.1 in son versiyon twrp image versiyonunu indirdim. Ardından Mi flash tools Francesco Tescari nin programını indirdim link buradan bakabilirsiniz anlatım da mevcut translate oto çeviri yaparak ardından twrp yi bu program sayesinde yükledim wipe yaptım advenced wipe dan dalvik cache data en üstteki ilk 4 seçeneği seçtim wipe yaptım ( integral strotage hariç) ardından dahili hafızaya kurmak istediğim romu atmıştım install dan attığım romu seçtim ve yükledim. Yüklerken imza doğrulama tikleri var onlara karışmayın direk yükleyin. Yükleme bittikten sonra sistem reboot ettim cihazı başlattım açıldı. Ve ilk tecrübemi böyle yaşadım sakin davranınca gerçekten kolay oluyormuş

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
8
kardeş pil ve parmak izi okuyucu nasıl acaba?

Parmak izi sorunsuz çalışıyor bende, eski sürüm kullanıyorum yeni sürümlerde yüz kilidi kaldırıldığı için :) Pil olayı göreceli ben akşam full şarj ediyorum 1gün net fazla kurcalamazsam 1,5 gün götürüyor. Pro rom heralde en çok pil harcayan romdur. :)

Oyla:

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Hocam ben adb ile denedim olmadı baya bı sıkıntı yaşadım driverlar yüklenmedi bilgisayara formata kadar gittim öyle düzeldi. Twrp.me den Mi 5s için 3.1 in son versiyon twrp image versiyonunu indirdim. Ardından Mi flash tools Francesco Tescari nin programını indirdim link buradan bakabilirsiniz anlatım da mevcut translate oto çeviri yaparak ardından twrp yi bu program sayesinde yükledim wipe yaptım advenced wipe dan dalvik cache data en üstteki ilk 4 seçeneği seçtim wipe yaptım ( integral strotage hariç) ardından dahili hafızaya kurmak istediğim romu atmıştım install dan attığım romu seçtim ve yükledim. Yüklerken imza doğrulama tikleri var onlara karışmayın direk yükleyin. Yükleme bittikten sonra sistem reboot ettim cihazı başlattım açıldı. Ve ilk tecrübemi böyle yaşadım sakin davranınca gerçekten kolay oluyormuş

Hocam çok teşekkür ederim cevabınız ve detaylı anlatımınız için clap~~. Sizin yaptığınız yöntemle bir deneyeyim bu hafta sonu, bende çok deneyimli değilim bakalım ne olacak giggle~~

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Parmak izi sorunsuz çalışıyor bende, eski sürüm kullanıyorum yeni sürümlerde yüz kilidi kaldırıldığı için :) Pil olayı göreceli ben akşam full şarj ediyorum 1gün net fazla kurcalamazsam 1,5 gün götürüyor. Pro rom heralde en çok pil harcayan romdur. :)
Pil konusunda çok iyi olduğunu duymuştum

Oyla:

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
8
Pil konusunda çok iyi olduğunu duymuştum

Global rom ve pro rom dışında rom kullanmadım henüz. :) Belki ben çok kurcaladığım için çabuk bitiyor olabilir. İndirim deneyin isterseniz sizde deneyimlemiş olabilirsiniz. yn~~

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Global rom ve pro rom dışında rom kullanmadım henüz. :) Belki ben çok kurcaladığım için çabuk bitiyor olabilir. İndirim deneyin isterseniz sizde deneyimlemiş olabilirsiniz. yn~~
sizin face ıd olan rom versiyonu nedir.

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
gerçek olan tek şey miuipro gerçekten diğer romlardan bi tık ilerde özellik olarak ve tabi pili fazla harcamasiyla her zaman önde ilerliyor(mi5s için konuşuyorum)

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16

Aynen, sanırım face id olayı şarjı biraz harcadığı için optimize edemediler tam olarak o yüzden betalardan kaldırdılar. Pro stable 5 saat civarı ekran süresi veriyor, betalarda herhalde 6 saat civarında doğrumudur?
[doublepost=1516113429,1516113310][/doublepost]
sizin face ıd olan rom versiyonu nedir.

MiuiPro 9.1.3 stable versiyondayım ben Face id ve 3D Touch mevcut. Ama ben 3D touch olayının pek sevmedim, gereksiz bişey bana göre.

Oyla:

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Yaklaşık 3-4 gündür resurrection remix rom kullanıyorum. Çok sade ve hızlı bir rom. Özellikle bildirim paneli miui tabanlı romlardan oldukça iyi. Bir de multitasking olayı denediğim romlar içinde en iyisi. Uygulama arası geçişler oldukça hızlı ve en önemlisi bu sırada uygulama baştan başlatılmıyor. Pil konusunda da ortalama 5 saat civarı ekran süresi alıyorum ve içindeki Google uygulaması sayesinde face id kullanılabiliyor.

Oyla:
Üst Alt