Soru Mi 5s Rom önerisi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Öncelikle herkese SelamunAleyküm 24 saatlik bir badire atlatmış durumdayız çin sunucularından oluşan sıkıntı yüzünden geçmiş olsun bu arada.

Twrp yükledim sıkıntının geçmiş olduğu vesile ile şükür.

Pil Performanslı iyi bir rom önerisi olan var mı şuan? bu konuda tecrübesi olan abilerim kardeşlerim hocalarımı sahneye davet ediyorum

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Son durum nedir şuan? Epic rom kuranlar var, EU beta kullananlar var, AOSP tabanlı romları ben batarya performansının daha iyi olacağını sanmıştım ama 5-5.30 saat ekran süresi zaten normalde Miui tabanlı romlardada alınıyor. Yani bu kadar sadeliğe bence daha fazla uzun gitmesi lazım değilmi?

Oyla:

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Mi globe 8.1.11 yükledim rezalet. Şimdi Kararlı yüklüyorum. Neden diye soracak olursa menü tuşuna tıklayınca son kullanılan uygulamarı göstermiyor. Sadece uzun bas seçeneği var. kısa basınca masa üstü değişikliğine atıyor. Mi Globe çok mükemmel bir proje kendin oluşturuyorsun çünkü. Ancak 8.1.11 düzeltmeleri lazım. Bakalım stabilde ne gibi bir sürpriz bekliyor.

Oyla:

michaelfenix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
m8
Konular
9
Son durum nedir şuan? Epic rom kuranlar var, EU beta kullananlar var, AOSP tabanlı romları ben batarya performansının daha iyi olacağını sanmıştım ama 5-5.30 saat ekran süresi zaten normalde Miui tabanlı romlardada alınıyor. Yani bu kadar sadeliğe bence daha fazla uzun gitmesi lazım değilmi?
Bence de biraz daha uzun gitse daha iyi olurdu. Ama genel anlamda memnunum. Özellikle multitasking ve bildirim çekmecesi olayı çok daha pratik. Miui 8.3.5.0 sürümünde uygulamalar arası geçişte belli bir süre sonra uygulamayı en baştan başlatıyordu bu da can sıkıcı olabiliyor. Sadece müzik anlamında pek memnun kaldığımı söyleyemem. Onun dışında oldukça hızlı.

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Bence de biraz daha uzun gitse daha iyi olurdu. Ama genel anlamda memnunum. Özellikle multitasking ve bildirim çekmecesi olayı çok daha pratik. Miui 8.3.5.0 sürümünde uygulamalar arası geçişte belli bir süre sonra uygulamayı en baştan başlatıyordu bu da can sıkıcı olabiliyor. Sadece müzik anlamında pek memnun kaldığımı söyleyemem. Onun dışında oldukça hızlı.

Anladım hocam, ben bir süre AOSP tabanlı rom kurmuycam. Eu beta yı çok övüyorlar batarya konusunda. Onu kurmadım, bugün yarın kurup test edeceğim.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Anladım hocam, ben bir süre AOSP tabanlı rom kurmuycam. Eu beta yı çok övüyorlar batarya konusunda. Onu kurmadım, bugün yarın kurup test edeceğim.
Hiç beğenmedim ben tavsiye de etmem

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Neyini sevmedin? anlatabilirmisin? eksileri neler?
Bende her zaman ki gibi bildirim sorunu yaşattı pil konusunda da verim alamadım banel geldi değiştim hemen

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bende her zaman ki gibi bildirim sorunu yaşattı pil konusunda da verim alamadım banel geldi değiştim hemen

Gençler daha ziyade hangi romu daha çok beğeniyorlar, gerçekten merak ediyorum...ayrıca bildirim sorunları bugüne kadar neredeyse denediğim tüm romlarda yaşamadım diyebilirim....bildirimlerde sorun çoğu zaman tema değiştirilerek, giderilebiliniyor, eğer tabiki olması gereken tüm ayarları yapılmışsa...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Gençler daha ziyade hangi romu daha çok beğeniyorlar, gerçekten merak ediyorum...ayrıca bildirim sorunları bugüne kadar neredeyse denediğim tüm romlarda yaşamadım diyebilirim....bildirimlerde sorun çoğu zaman tema değiştirilerek, giderilebiliniyor, eğer tabiki olması gereken tüm ayarları yapılmışsa...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Baba ben MiuiPro yu cok beğendim özellik bakımından güzel çift tıklayıp kapanmasından tut açılmasına face id de geri gelse harika onu görünce diğerlerini beğenemedim orijinal tema kullanıyorum bildirimler geliyor evet ama şöyle bir sıkıntı var 1 uygulamada 2 bildirimde bir kayboluyor bildirim sekmesinde baya gıcık aldım epicrom rahat ohh global beta gibi buda bunuda beğenmedim zorunluluk işte hakanquven abimiz tr romunu çıkarırsa ilk işim ona geçmek olacak sanırım

Oyla:
Üst Alt