Soru Mi 5s Rom önerisi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Öncelikle herkese SelamunAleyküm 24 saatlik bir badire atlatmış durumdayız çin sunucularından oluşan sıkıntı yüzünden geçmiş olsun bu arada.

Twrp yükledim sıkıntının geçmiş olduğu vesile ile şükür.

Pil Performanslı iyi bir rom önerisi olan var mı şuan? bu konuda tecrübesi olan abilerim kardeşlerim hocalarımı sahneye davet ediyorum

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
mi hesabına bende giremedim , düzeldimi aceba bilgisi olan varmı?
Düzelmiş gibi görünüyordu en son tekrar deneyin isterseniz.
[doublepost=1515160797,1515160656][/doublepost]
Öncelikle herkese SelamunAleyküm 24 saatlik bir badire atlatmış durumdayız çin sunucularından oluşan sıkıntı yüzünden geçmiş olsun bu arada.

Twrp yükledim sıkıntının geçmiş olduğu vesile ile şükür.

Pil Performanslı iyi bir rom önerisi olan var mı şuan? bu konuda tecrübesi olan abilerim kardeşlerim hocalarımı sahneye davet ediyorum
Çok bir tecrübem yok fakat miui stock romlar nedense bana bir nebze yavaş geliyor, uygulama açılışlarında 1-1.5 saniye ekranda bekletip öyle açıyor ya da bende takıntı oldu, akıcılık ve performans bakımından RR ve LineageOs hoşuma gitti fakat arayüzü miui değil, eğer android arayüzü ile bir sıkıntınız yoksa deneyebilirsiniz. Pico Gapps yüklediğiniz için de gereksiz google uygulamaları olmuyor. Ciddi bir batarya performansı sunmaz belki ama tatmin eder diye düşünüyorum. En kötü değiştirirsiniz :)

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Düzelmiş gibi görünüyordu en son tekrar deneyin isterseniz.
[doublepost=1515160797,1515160656][/doublepost]
Çok bir tecrübem yok fakat miui stock romlar nedense bana bir nebze yavaş geliyor, uygulama açılışlarında 1-1.5 saniye ekranda bekletip öyle açıyor ya da bende takıntı oldu, akıcılık ve performans bakımından RR ve LineageOs hoşuma gitti fakat arayüzü miui değil, eğer android arayüzü ile bir sıkıntınız yoksa deneyebilirsiniz. Pico Gapps yüklediğiniz için de gereksiz google uygulamaları olmuyor. Ciddi bir batarya performansı sunmaz belki ama tatmin eder diye düşünüyorum. En kötü değiştirirsiniz :)

Epic rom nasıl?

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Onu da denedim fakat çok uzun süre kullanmadım. Ama miui tabanlı ve batarya performansı açısından stock rom'a göre daha iyi diyor kullananlar.

Tamam kardeşim çok teşekkür ederim.Son bir sorum daha olacak, mi cloud hesabım sürekli olarak dolu diyor, 5gb geçmiş görünüyor, fakat cloud da o kadar bilgi yok, yani resim ve video olması lazımki bu kadar yer kaplasın. En son ben resimleri clouda girerek yer kaplıyor diye silmiştim, çöp kutusunuda boşalttım fakat halen 5gb geçti görünüyor ve dolayısıyle telefonu yedek almıyor. Ne yapmam lazım? müşteri hizmetlerine mi danışmak gerekiyor yada benim bilmediğim bişeymi var.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Tamam kardeşim çok teşekkür ederim.Son bir sorum daha olacak, mi cloud hesabım sürekli olarak dolu diyor, 5gb geçmiş görünüyor, fakat cloud da o kadar bilgi yok, yani resim ve video olması lazımki bu kadar yer kaplasın. En son ben resimleri clouda girerek yer kaplıyor diye silmiştim, çöp kutusunuda boşalttım fakat halen 5gb geçti görünüyor ve dolayısıyle telefonu yedek almıyor. Ne yapmam lazım? müşteri hizmetlerine mi danışmak gerekiyor yada benim bilmediğim bişeymi var.
Rica ederim ne demek, Dostum ben icloud ya da google drive tarzı bulut depolamaları pek kullanmıyorum o yüzden bilgim yok. Umarım yardımcı olan arkadaş çıkar :)

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Rom dosyasını dahili hafızaya atın,Twrp'ye girin Wipe>Advanced wipe bölümüne girin ve intagral stroge dişindaki diğer seçenekleri işaretleyip silin.Sonra geri gidip install kısmından multirom dosyasını yükleyin.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın twrp yüklemiştim yüklendide reboot atmıştı kendi kendine telefon açıldı şimdi rom atıyım derken twrp ye geçmeye calısıyorum mi-recovery acılıyor yüklenmemiş mi oldu şimdi anlamadım

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın twrp yüklemiştim yüklendide reboot atmıştı kendi kendine telefon açıldı şimdi rom atıyım derken twrp ye geçmeye calısıyorum mi-recovery acılıyor yüklenmemiş mi oldu şimdi anlamadım
Twrp gitmiş hocam yeniden yukleyin

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Twrp gitmiş hocam yeniden yukleyin

Hocam çok saçma ama ya adb ile bootladım hiç bir tepki vermedi (3-4 defadenedim) yüklendi diyordu yüklenmedi Xiaomi tools (francesco) ile denedim yükledi 3.0.2 veriyonu tekrar sildi en son cıkan versiyonlardan birini denedim yükledi sonunda(francesco ile). Multirom da yükledim teşekkürler <3<3flower~~

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam çok saçma ama ya adb ile bootladım hiç bir tepki vermedi (3-4 defadenedim) yüklendi diyordu yüklenmedi Xiaomi tools (francesco) ile denedim yükledi 3.0.2 veriyonu tekrar sildi en son cıkan versiyonlardan birini denedim yükledi sonunda(francesco ile). Multirom da yükledim teşekkürler <3<3flower~~
Rica ederiz, iyi forumlar.

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Tavsiyem rom atma yani bazı sorunlar örneğin imei , cihaza yanlış rom atımında başlangıç ekranında kalma, rom üreticisinin roma verdiği desteği kesme gibi sorunlar oluşuyor bunları çözebiliyorum dersen ve güncellemeleri bolca olan Lineage OS romunu tavsiye edeyim :)

Oyla:
Üst Alt