Soru Mi 5S Quick Charge 3.0 Hakkında

berkekula22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
4
Arkadaşlar telefonu aldığımızda yanında gelen adaptör QC 3.0 ile uyumlu oluyor mu yoksa extradan para verip başka bir adaptör mü almak gerekiyor? Bazı arkadaşlar extra alman gerekiyor yanında gelen uyumlu değil tarzı yorumlar yapıyor. Şimdiden teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam pek çok arkadaşımıza uyumlu şarj adaptörü gönderildi. Ancak farklı satıcılar olduğu için en sağlıklısı kontrolü sizin yapmanız. Şarj aletinin sağ üst köşesinde QC3 simgesinin olması gerekli.

Oyla:

berkekula22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pek çok arkadaşımıza uyumlu şarj adaptörü gönderildi. Ancak farklı satıcılar olduğu için en sağlıklısı kontrolü sizin yapmanız. Şarj aletinin sağ üst köşesinde QC3 simgesinin olması gerekli.
Peki hocam sitenizde gittigidiyor mağazasına yönlendiren bir yer var oradan alsam uyumlu gelir mi?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki hocam sitenizde gittigidiyor mağazasına yönlendiren bir yer var oradan alsam uyumlu gelir mi?

Hocam şu anda yeni telefonlar geliyor. Pazartesiden itibaren bu yeni cihazlardan gönderilecek ancak bu cihazların yanında hangi şarj adaptörü olduğunu ben kontrol etmedim. Pazartesi günü hatırlatırsanız bakıp net bir cevap vereyim size :)

Oyla:

berkekula22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu anda yeni telefonlar geliyor. Pazartesiden itibaren bu yeni cihazlardan gönderilecek ancak bu cihazların yanında hangi şarj adaptörü olduğunu ben kontrol etmedim. Pazartesi günü hatırlatırsanız bakıp net bir cevap vereyim size :)
Tamamdır hocam Pazartesi haberleşiriz, cihazı alma işini kafaya koydum yani :D Çok sağolun şimdiden.

Oyla:

kenandkaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Samsung 9500
Konular
2
Tamamdır hocam Pazartesi haberleşiriz, cihazı alma işini kafaya koydum yani :D Çok sağolun şimdiden.

hocam cihazlara bakabildiniz mi QUİCK CHARGE 3.0 değil ise siparişi iptal etmeyi düşünüyorum da

Oyla:
Üst Alt