Soru Mi 5S Quick Charge 3.0 Hakkında

berkekula22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
4
Arkadaşlar telefonu aldığımızda yanında gelen adaptör QC 3.0 ile uyumlu oluyor mu yoksa extradan para verip başka bir adaptör mü almak gerekiyor? Bazı arkadaşlar extra alman gerekiyor yanında gelen uyumlu değil tarzı yorumlar yapıyor. Şimdiden teşekkürler.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Hocam ben de telefonumu HB'den almak istiyorum ama gelen telefon hangi rom ile geliyor ve fake rom ile gelirse BL kilidi açmadan global roma update edebilir miyim?

Hb dan güvenerek alabilirsiniz ben kargo gecikmesi haricinde sıkıntı yaşamadım fake romdan sorunsuzca sabit başlıktaki yöntemle geçiş yapabilirsiniz.

Oyla:

berkekula22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berke
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
4
Arkadaşlar dün telefonum geldi HB den her şey sorunsuz adaptör QC 3.0 ile ve 8.0.3.0 global rom ile geldi. Kamera da sıkıntı yok güzel odaklıyor. Şarjı da çok çabuk dolup çok zor bitiyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Oyla:

kenandkaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Samsung 9500
Konular
2
Arkadaşlar dün telefonum geldi HB den her şey sorunsuz adaptör QC 3.0 ile ve 8.0.3.0 global rom ile geldi. Kamera da sıkıntı yok güzel odaklıyor. Şarjı da çok çabuk dolup çok zor bitiyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
hayırlı olsun kardeşim

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37

Hayırlı olsun

Oyla:

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
arkadaşlar benim cihazı çinden bir arkadaşım getirdi 4/128 versiyonu kutu kapalı jelatinli olarak geldi ve kendim açtım içindeki adaptör orijinal QC 3.0 ama bana şarj süresi biraz uzun gibi geldi özellikle %90 dan sonra inanılmaz yavaşlıyor cihazın üzerinde 8.0.22.0 diye ( fake olduğunu tahmin ediyorum ) bir ROM var bundan kaynaklı olabilir mi ?

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam 8.0.22.0 fake rom değil,orijinal Çin sürümü...

Oyla:
Üst Alt