Soru mi 5s plusta fotograf cekerken arka plan ayarı?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
arkadaşlar iphone 7 plustaki gibi arka tarafı flu(derinlik)ayarı yapabiliyormuyuz çift kamera ust duzey telefonlarda genelinde var bunda bulamadım ama benmi bulamadım anlayamadım

mguleryuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
lenovo k5
Konular
5
Mis5 plusun kamerası 5s e göre bi tık geride gibi geldi arkadaşlar siz ne diyorsunuz test videolarına baktım

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Ben önce mi5s Plus kullandım ve kameradan memnun kalmadığım için kardeşime verip mi5s aldım. Kamerası kötü değil aslında ama gece çekimlerinde gerek on gerekse arka kamera fazla nois yapıyordu ve mi5s in kamerası odaklanma konusunda daha iyi. Mi5s Plus ta özellikle çift kamera modunda daha detaylı fotoğraflar çekebiliyorsunuz . Mi5s'in kamera sensörü mp olarak daha küçük ama boyut olarak daha büyük. Yani detaya girersek iş uzar gider ama ikisinin de farklı üstünlükleri var. Çok aşırı bir fark varmı derseniz bence yok.

Oyla:

Rüstem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Mi5s plus
Konular
0
merhaba arkadaslar bendede mi5s plus var kamerayi acinca isik titremesi oluyor bazen whatsapp ve messengerde ise surekli ilk kamera actigimda ilk 5 yada 10 saniye isik titremesi oluyor bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim

Oyla:
Üst Alt