- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 69
Masik x romu şiddetle tavsiye ederim yaklaşık 3 aydır değişmeden kullandığım tek rom
çok güzel romdu bi hata yapıp mi room kurdum. Bu da çok güzel şimdilik. masik in güncellenmesini bekliyorum tekrar masik e geçmek için.Masik x romu şiddetle tavsiye ederim yaklaşık 3 aydır değişmeden kullandığım tek rom
size katılıyorum hocam bende kaç haftadır masik'i kullanıyordum bir zamandan sıkıyormasik rom efsanedir...
Aynen bende her gün kontrol ediyorum yakinda gelecek az kaldı gibi hissediyorumçok güzel romdu bi hata yapıp mi room kurdum. Bu da çok güzel şimdilik. masik in güncellenmesini bekliyorum tekrar masik e geçmek için.
Global romda oreo yayınlanmadı. China beta romda 8.10.22 kapalı beta yayınlandıOreo linki var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oreo nun oturması sürer bir zaman ancak süreci takip için bakmak istiyorum.
Masik rom dpi 400 kurdum. Çok memnunum. Oreo oturursa, masik çıkarsa, büyük ihtimalle denerim.Global romda oreo yayınlanmadı. China beta romda 8.10.22 kapalı beta yayınlandı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yada eu beta rom deneyebilirsiniz oreo üzerine kurulu gayet stabil çalışıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben mi5s kullananları umursuyorum. Oreo da benim umrumda değil, masik de.Sizin masik kullanmanız kimsenin umrunda değil. Başlıkta ne yazılmış, yeni ne var diye giriyor insanlar, ben dahil. Burası Mi 5s Oreo tartışma başlığı.