Haber Mi 5S - MIUI 9 8.4.28 Çıktı!

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Bu sürüm için fastboot linkini paylaşabilir misiniz? Ota olmayan sürüm yani. :)

Fastboot rom sisteminide kapatmışlar eldeki tek link OTA linki maalesef :/

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Teşekkürler. Kararlıdaydım direk indirip ota üzerinden kurdum fastboota gerek kalmadı :)

ororakaru

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
lg
Konular
2
yi geceler.ben de de global beta 8.4.28 sürüm yüklü ,cihazım mi 5s ,acaba bize miui 10 ve android 8 nasıl gelecek.haftalık gelen güncellemeler gibi mi yani güncelleyip otomatik kendisi mi yükleyecek ?yoksa twrp ya da fast boot gibi seçeneklerle biz mi yükleyip güncelleyeceğiz.?

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
yi geceler.ben de de global beta 8.4.28 sürüm yüklü ,cihazım mi 5s ,acaba bize miui 10 ve android 8 nasıl gelecek.haftalık gelen güncellemeler gibi mi yani güncelleyip otomatik kendisi mi yükleyecek ?yoksa twrp ya da fast boot gibi seçeneklerle biz mi yükleyip güncelleyeceğiz.?

Gelenler kapalı beta güncellemesi olduğu için TWRP ile yüklenecek.

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Arkadaşlar bildiğiniz gibi MIUI 9 güncellemelerine optimizasyona yoğunlaşmak adına ara verilmiş ve sadece ufak hataların düzeltildiği güncellemeler yayınlanıyordu. Yarın büyük optimizasyon güncellemesi 8.6.21 sürümü yayınlanacak. Çıktığı anda linkleri koyarım.

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Arkadaşlar bildiğiniz gibi MIUI 9 güncellemelerine optimizasyona yoğunlaşmak adına ara verilmiş ve sadece ufak hataların düzeltildiği güncellemeler yayınlanıyordu. Yarın büyük optimizasyon güncellemesi 8.6.21 sürümü yayınlanacak. Çıktığı anda linkleri koyarım.
Miuı 10 çıkmasını bekliyorum bir çıksa süper olacakta xiaominin çıkarmaya pek niyeti yok gibi çok ağırdan ilerliyor.

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Miuı 10 çıkmasını bekliyorum bir çıksa süper olacakta xiaominin çıkarmaya pek niyeti yok gibi çok ağırdan ilerliyor.

Şuan çıkan telefonlara bile beta olarak çıkıyor. Arayüzden başka gözle görülür bir fark olmadıkça MIUI 10 olmuş 9 olmuş pek fark etmez şahsımca. Bu gelecek MIUI 9 güncellemesi üzerinde iyi çalışmışlardır umarım.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Miui 10 değil 20 çıksa ne farkeder.
Bana ekstra özellikler lazım değil. Miui 9 u stabilize etsinler. Batarya ömrünü düzeltsinler, çekirdek hızını ayarlasınlar yeter. İsterlerse çekirdek frekansını düşürsünler ama 4 çekirdek aktif olarak görev yapsın. Bir de üzerine yoğurt koysunlar. Kuru kuru gitmiyor...

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Miui 10 değil 20 çıksa ne farkeder.
Bana ekstra özellikler lazım değil. Miui 9 u stabilize etsinler. Batarya ömrünü düzeltsinler, çekirdek hızını ayarlasınlar yeter. İsterlerse çekirdek frekansını düşürsünler ama 4 çekirdek aktif olarak görev yapsın. Bir de üzerine yoğurt koysunlar. Kuru kuru gitmiyor...
Hahahaha :D Güzeldi

Üst Alt