Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
9.2.1.0 sürümünde bugün aniden parmak izi gitti.Parmak iziyle telefon açılmıyor

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Mer
Hocam ben siteden miuş

Arkadaşlar beyaz duvar kağıdı daha mı çok şarj yer mi5s te bir fe ghost screen var ondan dolayı beyaz kullanmak zorundayım evo garantili e-posta yolladım evoya cevap gelmedi yollamayı düşünüyorum ne zamana gelir tahmini
Merhaba bende de ghost screen sorınu var, evo ile konuştum gönderme talimatlarını verdi herhangi bir yaparız ederiz gibi birşey demedi beyaz duvar kağıdı pil yer mi sorusuna gelirsek IPS tabanlı ekranlar panelin tamamına ışık vererek çalışır yani siz koyu bir duvar kağıdı koysanız da o hep arkadan sizin ayarladığınız derecede ışık verir koyu duvar kağıdı kullanmanın avantaj olduğu durumlar amoled ekran kullanımında işe yarar amoled her pikseli ayrı ayrı aydınlatır siyah bölüme denk gelenleri kapatır ya da kısarak enerji tasarrufu ve sim siyah bir görüntü sağlar.
[doublepost=1517067613,1517067443][/doublepost]
Teşekkür ederim hocam :) Buradaki Tgz uzantılı stable rom 8.5.3 olarak görünüyor, o zaman bunu yükleyip stable 9.1.1.0 olanı otadan mı gelmesini beklemem gerekiyor. Direkt 9.1.1.0 için Tgz uzantılı yayımlamamışlar mıdır acaba ? Kusura bakmayın çok soru sordum bağışlayın :$
V9.2.1.0 ile dün güncelleyiden güncelledim aynı zamanda pc ye de 9.2.1 sürümünün güncelleme dosyasını kaydettim istersen bulut a yükleyip link atayım

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
V9.2.1.0 ile dün güncelleyiden güncelledim aynı zamanda pc ye de 9.2.1 sürümünün güncelleme dosyasını kaydettim istersen bulut a yükleyip link atayım
Hocam çok teşekkür ederim ilginize. Tgz uzantılı önceki 8.5.3 sürümünü indirip miflash ile az önce kurdum sonrasında da V9.1.1.0 indirip elle güncelledim ancak V9.2.1.0 otomatik gelmedi :) Eğer zahmet olmayacaksa link verebilirseniz çok makbule geçer.[/QUOTE]
Şimdi upload edeyim yüklendiği zaman size link atarım hocam

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Mer

Merhaba bende de ghost screen sorınu var, evo ile konuştum gönderme talimatlarını verdi herhangi bir yaparız ederiz gibi birşey demedi beyaz duvar kağıdı pil yer mi sorusuna gelirsek IPS tabanlı ekranlar panelin tamamına ışık vererek çalışır yani siz koyu bir duvar kağıdı koysanız da o hep arkadan sizin ayarladığınız derecede ışık verir koyu duvar kağıdı kullanmanın avantaj olduğu durumlar amoled ekran kullanımında işe yarar amoled her pikseli ayrı ayrı aydınlatır siyah bölüme denk gelenleri kapatır ya da kısarak enerji tasarrufu ve sim siyah bir görüntü sağlar.
Hocam gönderecek misiniz evoya

mehmetgollu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Mer

9.2.1 güncellemesi bende gözükmüyor rica etsem paylaşabilir misiniz

mi5sumut55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
12
Arkadaşlar bugün mı9 yüklemesi yaptım. Mı8 de ekranın sağ alt tuşa bastığımızda açık olan uygulamaları simge durumunda da görebiliyordum. Yeni güncellemeden sonra simge durumuna çevirmeyi bulamadım. Ayarlara çok baktım maalesef bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
9.2.1 güncellemesi bende gözükmüyor rica etsem paylaşabilir misiniz