Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaş sen bu süreyi nasıl aldın,Ben de aynı ekran parlaklığında hemen hemen 20 saat bekleme süresiyle 6 saat ekran süresi alıyorum ki daha önceki sürümde bu süre 3,5 saat civarı oluyordu ve google micloud senkrazisasyonları kapalı olmasına rağmen..Benim mi5s te mi bi tuhaflık var yoksa seninkine özel batarya mı taktılar anlamadım. diğer arkadaşlar bu konuda paylaşım yaparlarsa seviniriz.

bymustafa59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi MI5S
Konular
0
Arkadaşlar mobil veri kapalı olduğu halde 6-8 saatte bir internet kullanımı diye benden TL kesiliyor bunun nedeni nedir en son çıkan global romdayım yardımlarınızı bekliyorum

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
selam herkese,bu whatsap ile karanlıkta selfie çekip gönderirken flash seçenegi ile çektigimde aydınlatıyordu yuzumu telefon,fakat guncellemeden sonra flaş yine yanmasına ramen resimler karanlık çıkıyor.bi fikri olan varmı? deneyebilirmisiniz sizde durum nasıl;?

sbnabr06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Saban ABUR
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Günaydın herkese, güncellemeyi yaptım fakat WhatsApp tan bildirim gelmiyor, başına gelen yada çözümünü bilen varmı? Teşekkürler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hayatimda ilk kez xiaomi kullaniyorum oda mi5s 3-64 oldu bendede 8.2.1.0 rom yukluydu aldigimda ama guncelleme indir dedigimde biseyler indiriyor 1.4 gb boyutunda kur diyorum kuruyor ama acilinca biseyler yaziyor yuklenemedi gibi bisey yaziyordu acaba inen gincelleme nedir ve neden hata veriyor yukleyip hata alan oldumu birde sanirim recovery yuklu ama bildigim bi recovery defil ilk kez karsilastim bununla tekrardan indiriyorum.guncellemeyi hatayi yazicam.buraya uzerine tiklayinca kaybolmustu cunku

erhan1402

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mi 5s
Konular
8
hayatimda ilk kez xiaomi kullaniyorum oda mi5s 3-64 oldu bendede 8.2.1.0 rom yukluydu aldigimda ama guncelleme indir dedigimde biseyler indiriyor 1.4 gb boyutunda kur diyorum kuruyor ama acilinca biseyler yaziyor yuklenemedi gibi bisey yaziyordu acaba inen gincelleme nedir ve neden hata veriyor yukleyip hata alan oldumu birde sanirim recovery yuklu ama bildigim bi recovery defil ilk kez karsilastim bununla tekrardan indiriyorum.guncellemeyi hatayi yazicam.buraya uzerine tiklayinca kaybolmustu cunku

erhan1402

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mi 5s
Konular
8
En son glabal stabil rom telefonunda yüklü aynısını indirip tekrar kuruyorsun yani aynı romu indiriyorsun

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Arkadaşlar bildirimler ekrana gelmiyor,ekran uyaniyor ama bildirim gozukmuyor.Onceden ios kullandigim icin rahatsiz ediyor.Yardim edin lutfen.

Ayarlar-Bildirimler-Kilit ekranında göster açık yaparsanız görebilirsiniz.

ozmen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
redmi note 3
Konular
11
Günaydın herkese, güncellemeyi yaptım fakat WhatsApp tan bildirim gelmiyor, başına gelen yada çözümünü bilen varmı? Teşekkürler

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayarlar-İzinler-Otomatik Başlatma dan WhatsApp ı aktif yapın bildirimler gelecektir.

Üst Alt