Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

Yargıç54

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İskender
Cihazım
Mi5s 32 gb
Konular
0
İyi geceler sifirlama yapınca fotoğraflar siliniyor mu? Birde sifirlamayi guncelleme yaptiktan sonra mi once mi yapmak gerekli.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar Merhaba,
Bende geçen hafta 8.2.1.0 sürümü, paylaşılan linkten indirerek manuel güncellemiştim. Resmi olarak yayınlananı tekrar kurmamız gerekir mi, aynı rom mudur?
Tipkisinin aynısı

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Arkadaşlar Hayırlı cumalar tüm forumdaşlara sizlere sorum bu ekran kaydedici son gelen güncellemede geldimi sizlere ben forumdan bir kardeşimizin apk dosyasını indirmiştim fakat ingilizce olarak geldi bu yeni güncellemeyi yapınca bende bir değişiklik olmadı hala ingilizce olarak gözüküyor sizlere de geldimi bu uygulama ve türkçe olarakmı kullanıyorsunuz veya bende ki uygulamanın türkçe apk'sı varmıdır varsa link paylaşabilirmisiniz yüklemek için teşekkürler.

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Güncellemeyi dün yaptım bu gün itibari ile sistem optimizasyonu yaptım ve derin temizlik uygulamasına girdim ve en altta bir dosya ile karşılaştım MSA diye 1,08 mb büyüklüğünde ve apk dosyası olarak görünen dosyayı merak ettim ve sizlere sorma gereği duydum bu dosya ne işe yarar dosyayı ben yüklemedim ve bu dosya silersem sisteme bağlımı değilmi diye bilmediğimden sisteme zarar verebilir diye sizlere sormak istedim yabancı forum kaynağında yazan (HAY ! ... MSA aslında bir uygulamayı Analytics.apk ile iter ... MAB onları engellemek için kullanılır ... bunlar XIAOMI casus yazılım uygulamalarıdır ... GPS'lerle ilgisi yoktur ..) yazıyı kopyaladım aynen bu şekilde yazıyor ve forumdaki herkezde bu uygulamayı kaldırabilmenin bir yolunu arıyor okuduğum kadarıyla.cantara hocamdan ve forumun ileri gelen yönetici ve programcılarından konu ile ilgili kesin bir bilgi alabilirmiyim bu yazılım zararlımıdır ne işe yarar forumun linkini de ekliyorum bilgi verebilirseniz çok sevinirim

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Arkadaşlar konu dışı belki ama sormak istedim yeni konu açmamak için. Eu 7.3.9 romdaydı sanırım ekran kaydedici vardı ve de çok güzel iş görüyordu forumda apk olarak paylaşmışlardı ama diğer romlarda çalışmıyordu ve konu silindi.Bu bahsettiğim ekran kaydediciyi apk olarak bulabilecek bir arkadaş olursa hepimizin işine yarar diye düşünüyorum.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar konu dışı belki ama sormak istedim yeni konu açmamak için. Eu 7.3.9 romdaydı sanırım ekran kaydedici vardı ve de çok güzel iş görüyordu forumda apk olarak paylaşmışlardı ama diğer romlarda çalışmıyordu ve konu silindi.Bu bahsettiğim ekran kaydediciyi apk olarak bulabilecek bir arkadaş olursa hepimizin işine yarar diye düşünüyorum.
al bakalım

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
al bakalım
Bu bende var zaten kardeş ama uygulamayı yükledikten sonra hata veriyor ekran kaydetmek istedikten sonra.Bazı eu romlarda sorunsuz çalışıyordu ama lobal sürümde hata veriyor.Bu apk yı düzenleyip bize sunacak bir yiğit aranıyor.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Bunu bir dener misin kardeşim

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Bunu bir dener misin kardeşim
Global en son sürümdeyim kurulurken hata verdi hocam.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt