Mı 5s miui 8.2.1.0 geldi..

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar 8.0.3.0 romunda 4 -5.30 saat ekran süresi alıyordum
8.2.1.0 sürümünde ekran süresi bu şekilde. Genel olarak iyi ben seviyorum. sadece chrome ile upload yapılmıyor

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

bymustafa59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi MI5S
Konular
0
Yeni güncelleme ile ilgili bir cok sikayet olunca geri çekmişler.Birkac yabanci forumda telefonu acilmayanlar bile vardi
Simdilik guncelleme geri cekilmis sanirim.o yuzden suan guncelleme yapamıyorum dun aksam veya bugun yapabilen varmi acaba?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam güncellemenin geri çekildiği konusunda net bir bilgi varmı çünkü hala bana güncelleme gelmedi ota yolundan bekliyorum inat ettim ona göre bende linkten indirmeyi düşünüyorumda

serselner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 11 lite
Meslek
işçi
Konular
1
arkadaşlar mi 5s güncellemeyi zip dosyası olarak cihaza yükledim ve güncelleyici uygulaması ile yükledim. 2-3 gündür kullanıyorum parmak izi okumama olayı biraz iyileşmiş ama yine de tam olarak düzelmemiş, ekran tıklayarak uyandırma bazen çalışmıyor. diğer bi sorun görmedim. benim asıl sorunum cihazın kendi mail ( e posta) uygulamasını kullanamamak. aslında uygulama çalışıyor ama gelen mailler açılınca resimleri tam olarak göstermiyor.yani samsung telefonlarda olan mail uygulamasındaki gibi göstermiyor. gmail ve outlook uygulamasıda yüklü ama ben cihazın kendi e posta uygulamasını kullanmak istiyorum.bütün ayarları kontrol ettim ama bir türlü beceremedim bu konuda fikri olan varmı

4giyotin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
8
arkadaşlar şimdi son durum nedir bende hala güncelleme yok manuel olarak yapmalımıyım yorumları okudumda herkes farklı şikayetlerini söylemiş

bymustafa59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi MI5S
Konular
0
arkadaşlar şimdi son durum nedir bende hala güncelleme yok manuel olarak yapmalımıyım yorumları okudumda herkes farklı şikayetlerini söylemiş
Hocam bendede hala güncelleme yok otadan bende durumu anlamaya çalışıyorum güncelleme geri mi çekildi diyry

oyatci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan YATCİ
Cihazım
OnePlus 7 PRO
Konular
9
bu linkten dosyayı indir ''Güncelleyici'yi'' aç ve sağ üst köşedekiüç noktaya tıkla orada ''Güncelleme paketini seç''i tıkla ve indirdiğin zip dosyasını seç.Dosya ayıklanmaya başlayacak ve sonra ekrana bir pencere gelecek Güncelleştir ve yeniden başlata tıkla ve sabırla bekle yaklaşık 15 dakika sürecek.Telefonun içindeki resimler ve yüklü programlar silimez merak etme sadece 8.2 ye geçiş yaparsın.
Dedigini yapiyorum fakat güncelleme dogrulanamadi diyor.yukarida olayi anlattim.olmuyor bugun guncelleme.yapan oldu mu?

oyatci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan YATCİ
Cihazım
OnePlus 7 PRO
Konular
9
Ayni sorunla karşılaşan arkadaşlar çözüm tekrar indirip denedim oldu.suan son sürüm yüklü sikinti yok.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Arkadaşlar son sürümü yükledikten sonra ilk gün ve aradan 3 gün gectikten sonra telefon kendiliğinden kapanıp açıldı başına böyle bişey gelen varmı?

Vision

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
mi
Konular
0
Güncelleme geri çekildi beyler bilginiz olsun

Üst Alt