Yardım Mi 5s kamera sorunu

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Merhabalar.

Yaklaşık 1 ay önce mi5s aldım bu güne kadar memnundum fakat facebook ve instagramda canlı yayın yaparken görüntü bozuk çıkıyor bir de normal kamera çekiminde görüntüde dalgalanma var titreşim önlemeyi kapatmama rağmen bazen yapıyor.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
İnstagram dan hikaye bölümünden video çekip yükleyin, video resmen kare atlıyor yani stabil değil süzülmüyor. Sosyal medya programları kesinlikle miui yazılımı ile uyumlu değil
Arkadaşlar sorun xiaomi cihazlarda değil alakası yok.Az önce Samsung s8 plus ile denedim sonuç aynı.

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar sorun xiaomi cihazlarda değil alakası yok.Az önce Samsung s8 plus ile denedim sonuç aynı.
Aksine xiaomi haricinde hikayelerde böyle bir sorun yaşayan arkadaşımı görmedim. Yüklenen hikayeleri görebiliyorum sonuçta

Oyla:

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Aksine xiaomi haricinde hikayelerde böyle bir sorun yaşayan arkadaşımı görmedim. Yüklenen hikayeleri görebiliyorum sonuçta

sizde de mi aynı sorun var ? bu sıkıntıyı birde lg de gördüm ben ama diğer telefonlarda böyle bir sıkıntı yok özellikle 10. saniyeden sonra görüntü nerdeyse kayboluyor

Oyla:
Üst Alt