- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi5S 64GB
- Konular
- 0
Güncelleme geri çekilmiş görünüyor.
bunu nasıl yukleyecegiz. bu global mi. bende 8.5.4.0 global sürüm varBuyrun stable versiyon burada
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu nasıl yukleyecegiz. bu global mi. bende 8.5.4.0 global sürüm var
mağlesef twrp yüklü değil. Dolar yükseldiğinden beri modlarla uğraşmıyorumEvet bu global stable sürüm.Telefona twrp yüklüyse kolaylıkla flashlayabilirsin
hocam sagolun bu global sürüm çıktıysa neden telin kendi güncelleyicisi görmüyor da bu şekilde ugrasmamiz gerekiyor. maalesef twrp yüklü değil. ben direk cihazin kendi güncelleyicisinden yüklemek istiyorum. bu mümkünmüdurEvet bu global stable sürüm.Telefona twrp yüklüyse kolaylıkla flashlayabilirsin
Evet olur.Cihazın içine at daha sonra güncelleyiciden zipli dosyayı seç o kendi kursun.hocam sagolun bu global sürüm çıktıysa neden telin kendi güncelleyicisi görmüyor da bu şekilde ugrasmamiz gerekiyor. maalesef twrp yüklü değil. ben direk cihazin kendi güncelleyicisinden yüklemek istiyorum. bu mümkünmüdur
siz kurdunuz mu ?Evet olur.Cihazın içine at daha sonra güncelleyiciden zipli dosyayı seç o kendi kursun.
hocam benimki 64 gb 3 gb ramli sürümü. dogrumudur bu linktekiEvet olur.Cihazın içine at daha sonra güncelleyiciden zipli dosyayı seç o kendi kursun.