türkçe yok china ve ingilizce mevcut. ayrıca global versiyonu yayinlanmisken neden macera arıyorsunuz?9.1.2.0
ne değişiklik var insan merak ediyor ondan global versiyonu nu kurdum şuan kullanıyorum gayet güzel beğendimtürkçe yok china ve ingilizce mevcut. ayrıca global versiyonu yayinlanmisken neden macera arıyorsunuz?
illaki china stabil kullanacaksanız eu stabil yayınlandı
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu an için hiç bir fark yok.omce china sürümü yayınlanıyor daha sonra global takımı dilleri ve google uygulamalarını ekleyip yayınlıyorne değişiklik var insan merak ediyor ondan global versiyonu nu kurdum şuan kullanıyorum gayet güzel beğendim
anladım hocam sagolun. ozaman global versiyon ile yola devam. mi 5s in bu son android güncelleme si mi acaba. Android 8 gelirmi. bilginiz var mişu an için hiç bir fark yok.omce china sürümü yayınlanıyor daha sonra global takımı dilleri ve google uygulamalarını ekleyip yayınlıyor
Miui 9 yaklaşık 1 aydır verildi hocam. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim..Kimseye gelmedi kullananlar beta yada custom rom kullanıyorlar
23 Ağustosdan beri kullanıyorumKimseye gelmedi kullananlar beta yada custom rom kullanıyorlar