Rom Mi 5/Prime/Pro MIUI 7/8/9/10 Global Kararlı Rom Koleksiyonu

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Bu arada eskiden kilit ekranı görüntüsü otomatik değişiyordu miui 8 den beri yok.

MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bölgeyi Hindistan yapınca geliyor hocam.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Bölge hindistan kullanacaksam hiç olmasın daha iyi :)
Bölgeyi Hindistan yapınca geliyor hocam.

heartless48

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
zopo zp998
Konular
1
Güncelleme paketeşekkürlertini seçin kısmı, 10 logosunun üzerine yaklaşık 10 kez bastığınızda aktif hale gelecektir. Ama bir önceki sürüme güncelleyici üzerinden geçemezsiniz. TWRP yükleyip recovery romu veya MiFlash ile Fastboot romu yükleyebilirsiniz.

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
v10.2.2.0 yükledim ancak bölge çin olarak kalıyor hiçbir şekilde değişiklik yapamıyorum başka bölgeye fastboot ile kurdum instagram falan da yüklenmiyor cihazla uyumlu değil diye

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
v10.2.2.0 yükledim ancak bölge çin olarak kalıyor hiçbir şekilde değişiklik yapamıyorum başka bölgeye fastboot ile kurdum instagram falan da yüklenmiyor cihazla uyumlu değil diye
Çok garip ben de yükleyecektim iyi oldu yazmanız. Başka aynı sorunu yaşayan var mı ki?

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Bu telefon oreo güncellemesini alana kadar çok iyiydi. Oreo güncellemesi ile ısınma sorunu ve hızlı pil tüketimi sıkıntısı başladı. İlk alfa sürümünü kurduğum için biliyorum oreo ilk çıktığı andan beri problemli. Ben çözerler diye umut etmiştim fakat çözmeyi bırakın daha beter hale getirdiler. Telefon donanım olarak hala daha üst seviye. Millet bir iphone alıyor yıllarca kullanıyor, bu telefonda aslında yıllarca kullanılabilir. Benim için tek eksiği batarya vs bulunamaması. Her an miui 7'ye geri dönebilirim. Şuan miui 10'da kalma sebebim portre modu yoksa benim için hiç bir artısı yok..

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Bu telefon oreo güncellemesini alana kadar çok iyiydi. Oreo güncellemesi ile ısınma sorunu ve hızlı pil tüketimi sıkıntısı başladı. İlk alfa sürümünü kurduğum için biliyorum oreo ilk çıktığı andan beri problemli. Ben çözerler diye umut etmiştim fakat çözmeyi bırakın daha beter hale getirdiler. Telefon donanım olarak hala daha üst seviye. Millet bir iphone alıyor yıllarca kullanıyor, bu telefonda aslında yıllarca kullanılabilir. Benim için tek eksiği batarya vs bulunamaması. Her an miui 7'ye geri dönebilirim. Şuan miui 10'da kalma sebebim portre modu yoksa benim için hiç bir artısı yok..
Dün bu güncellemede 5 saat 45 dakika ekran süresi aldım. Bence batarya süresi gayet iyi. Çok yoğun kullanırsam 3 buçuk saat alıyorum.

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Ayrıca eklemek istiyorum donanımsal olarak hala iyi olması ve Pie güncellemesinide çok rahat kaldırabilecek bir düzeyde telefon olmasına rağmen Xiaomi yarım yamalak bırakarak bende kötü bir izlenim bıraktı. Bu sebepten ötürü firmaya karşı agresifim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün bu güncellemede 5 saat 45 dakika ekran süresi aldım. Bence batarya süresi gayet iyi. Çok yoğun kullanırsam 3 buçuk saat alıyorum.

Batarya'yı değiştirdiniz mi?

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Ayrıca eklemek istiyorum donanımsal olarak hala iyi olması ve Pie güncellemesinide çok rahat kaldırabilecek bir düzeyde telefon olmasına rağmen Xiaomi yarım yamalak bırakarak bende kötü bir izlenim bıraktı. Bu sebepten ötürü firmaya karşı agresifim.

Bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Amiral gemisini çabuk terketti. Aslında devam ettirecek gücü de var parası da firmanın.

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20

Evet değiştirdim garantide 5 ay oldu yaklaşık.

Üst Alt