- Adım
- ZEKİ
- Cihazım
- Mİ9T
- Konular
- 75
Hocam kamera nasıl cekimlerTeşekkürler hocam zaten Mi5 ile oluşan o bağ kolay kopmaz.
Hocam kamera nasıl cekimlerTeşekkürler hocam zaten Mi5 ile oluşan o bağ kolay kopmaz.
Güncelleme paketini seçin kısmı, 10 logosunun üzerine yaklaşık 10 kez bastığınızda aktif hale gelecektir. Ama bir önceki sürüme güncelleyici üzerinden geçemezsiniz. TWRP yükleyip recovery romu veya MiFlash ile Fastboot romu yükleyebilirsiniz.Güncelleyiciden bi önceki global stable roma geçmek istedim indirdim aa bi baktım paket yükleme kısmı gitmiş son güncellemeyle.Çok ayıp ettin xiaomi downgrade yaptırmadı bana.Roll back yapabiliyor muyuz arkadaşlar tekrar twrp yüklesem miui 7ye dönüş yapmak istiyorum sırf şarjı 6 saat gitsin diye.Her güncellemede telefonun ekran süresini axalttı xiaomi
Benim kilit ekranında da bir farklılık göremiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farklılık yok sanırım, arkadaş tema falan yüklemiş olabilir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farklılık yok sanırım, arkadaş tema falan yüklemiş olabilir.
MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görüntü değil temayı komple değiştirmen gerek bi ton tema var saat değişiyor hatta uygulama bile ekleniyor kilit ekranına.Temalar uygulamasından sadece kilit ekranı görüntüsü seçtim. Seçmeden öncede böyle idi.