emeğe her daim saygi ile
bunu mi not 2 icinde kullanabilrmiyiz
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu rom xiaomi eu romla ayni mi yoksa farkli mi ? ben xiaomi eu rom kullanıyorum ama burdan yuklemedim kendi sitesinden yukledim ve 7.9.7 sürüm şuan
o hastalık bende de var hocam çeviriyi yapanlara teşekkürler bide ben deneyim bakalım bu romu Yanıtınız için de teşekkür ederimHocam, bu sürüm; 7.9.7'den önceki sürümdür ve Miui Pro Rom'lar da özelliştirme mevcuttur. Bildirim çubuğundan, ana menüye kadar çoğu şeyi düzenleyebiliyorsunuz. Yani tamamen hastalık işidir ve bizde böyle şeylerin hastasıyız.
Bize bu Rom'u kazandıran suatsari hocamıza tekrardan teşekkür ederim. Eğer kendileri Mi 5 içinde çıkan güncellemeyi çevirirse konu güncellenir hocam
Merhaba bu romun 7.9.7 sürümünün çevirili halı ne zaman yayınlanır acaba bide orijinal rom dosyasında hangi diller var ?
Allah kolaylık versin seni bekliyor olacam dostum Bu arada profilinde birecik yazıyor birecik güzel yerdir gelirim devamlımerhaba bugün bir aksilik çıkmaz ise 7.9.7 yi Türkçe'ye çevrilmiş halde yayınlayacağım.
orijinalinde türkçe,rusça,çince,ve ingilizce diller bulunuyor
Allah kolaylık versin seni bekliyor olacam dostum Bu arada profilinde birecik yazıyor birecik güzel yerdir gelirim devamlı