Yardım Mi 5 miu9 yazılım yükleme

Ser4827

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
İyi akşamlar arkadaşlar. Telefonum halihazırda miu9 yüklü ve rootlu. Acaba tekrar orijinal şekline nasıl döndürebilirim ve Google'nin gereksiz uygulamaları olmadan kurulum yapmam mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
miflash ile global rom atarsan döner ama google uyg kaldırmak için yine root atman gerek

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Orjinal halinden kastınız nedir hocam? Mi5 global kararlı son sürümü zaten miui9. Amacınız rootu kaldırmaksa bunu süpersu veya magisk hangisi le rootladıysanız uygulama içerisindeki root kaldırma seçeneği ile kaldırabilirsiniz.Google uygulamaları olmayan rom istiyorsanız Eu,Multirom,Epicrom veya Miuipro gibi romları deneyebilirsiniz.

Oyla:

Ser4827

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal halinden kastınız nedir hocam? Mi5 global kararlı son sürümü zaten miui9. Amacınız rootu kaldırmaksa bunu süpersu veya magisk hangisi le rootladıysanız uygulama içerisindeki root kaldırma seçeneği ile kaldırabilirsiniz.Google uygulamaları olmayan rom istiyorsanız Eu,Multirom,Epicrom veya Miuipro gibi romları deneyebilirsiniz.
Hocam root sonrası,benim de birtakım yanlış dosyaları silmemden kaynaklanıyor olmalı ki, birtakım hatalar vermeye başladı. Ben de tekrar kararlı miui9 kararlı sürüme dönmek istedim. Ya da söylediğiniz Google uygulamaları olmayan stabil çalışan bir rom kurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.:(

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
bu romu indirip telefonunuzun dahili hafızasına atın.Sonra TWRP'yi açın 4 wipe yapın ve bu romu yükleyin yükleme bitince sistemi başlatın.

Oyla:

Ser4827

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
bu romu indirip telefonunuzun dahili hafızasına atın.Sonra TWRP'yi açın 4 wipe yapın ve bu romu yükleyin yükleme bitince sistemi başlatın.
Birazdan indiriyorum hocam teşekkürler. Kusura bakmayın pek anlamıyorum da Twrp nasıl açacağım?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
romu indirip telefonun dahili hafızasına attıktan sonra telefonu kapatın.Telefon kapalı haldeyken ses açma ve güç tuşlarına basılı tutun ''Mi'' yazısını gördüğünüzde güç tuşunu bırakın.TWRP açıldığında ''Wipe'' yazan yere tıklayın açılan pencerede ''Advanced Wipe'' tıklayın. Buradan İnternal stroge dışındakileri işaretleyin ve kaydırıp silin.Silme işlemi bittikten sonra geri gidip twrp ana ekranına dönün.Buradan ''İnstall'' kısmına tıklayın ve dahili hafızaya attığınız romu seçip yükleyin.

Oyla:

Ser4827

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
romu indirip telefonun dahili hafızasına attıktan sonra telefonu kapatın.Telefon kapalı haldeyken ses açma ve güç tuşlarına basılı tutun ''Mi'' yazısını gördüğünüzde güç tuşunu bırakın.TWRP açıldığında ''Wipe'' yazan yere tıklayın açılan pencerede ''Advanced Wipe'' tıklayın. Buradan İnternal stroge dışındakileri işaretleyin ve kaydırıp silin.Silme işlemi bittikten sonra geri gidip twrp ana ekranına dönün.Buradan ''İnstall'' kısmına tıklayın ve dahili hafızaya attığınız romu seçip yükleyin.
Çok teşekkürler hocam rom inmesini bekliyorum. Peki telefon dosyalarını yedeklemeli miyim?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Çok teşekkürler hocam rom inmesini bekliyorum. Peki telefon dosyalarını yedeklemeli miyim?

Telefon hafızasını seçmeyin silme işlemi yaparken telefonunuzdaki dosyalar silinmez ama her ihtimale karşı yedekleyin siz.

Oyla:

Ser4827

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Telefon hafızasını seçmeyin silme işlemi yaparken telefonunuzdaki dosyalar silinmez ama her ihtimale karşı yedekleyin siz.
Anladım inşallah. Birazdan deneyeceğim. Tekrardan teşekkür ederim zaman ayırıp ilgilendiğiniz için.

Oyla:
Üst Alt