Yardım MI-5 kendi kendine restart sorunu

dr_baki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi MI-5
Konular
1
Arkadaşlar telefonu daha dün aldım hepsiburada dan.. Bir kez şarj ettim henüz.. Telefon kafasına göre tekrar başlatıyor kendisini Android sürümü 8.1.2.0 bu sorunu yaşayan veya çözüm sunacak olan var mı?

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
baki hoca garantiye göndermeden cihazı fastboot modunda flashla ,bir kaybın olmaz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dr_baki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi MI-5
Konular
1
Arkadaşlar şimdi şöyle birşey oldu.. Bildiğiniz gibi telefonu 8.2.2.0 a güncelledim ama neredeyse yarım saatte bir hala restart atınca telefon dün akşam 20.00 sularında hepsiburadaya iade talebi gönderdim. telefonun jelatinlerini filan taktım bugün göndermek üzere kargo numarasını aldım. Dedim ki sıkıntı çıkarmasınlar şunu bi fabrika ayarlarına sıfırlayayım. Sıfırladım ve telefon açılınca da parmak izini tanımlamadım ekran kilidi tanımlamadım telefon hakkındaya girdim hala 8.2.2.0 gözüküyor rom.. Neyse dün akşam sekizden beri hala restart atmadı sanayiye gidince düzelen araba mantığıyla şu an gözlemlemeye karar verdim hayırlısı bakalım...

Oyla:

muratmanisa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi 4 pro
Konular
1
eşimin 2 senedir kullandığı ve son olarak 8.2 sürümüne yükselttiğim mi4 telefondada aynısını yapıyordu. günde 9 veya 10 defa kendi kendine restart atıyordu. fastboot tan flashla temiz kurulum yaptım. 15 gündür hiçbir numara yapmadı.

Oyla:

dr_baki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi MI-5
Konular
1
eşimin 2 senedir kullandığı ve son olarak 8.2 sürümüne yükselttiğim mi4 telefondada aynısını yapıyordu. günde 9 veya 10 defa kendi kendine restart atıyordu. fastboot tan flashla temiz kurulum yaptım. 15 gündür hiçbir numara yapmadı.
2 senedir günde 9-10 defa böyle mi yaşadı hocam?

Oyla:

muratmanisa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi 4 pro
Konular
1
2 senedir günde 9-10 defa böyle mi yaşadı hocam?
hayır hocam son güncellemeyi yükledikten sonra başladı. bi kaç gün böyle restart yaptı. bende fastboot tan temiz kurulum yaptım. düzeldi. yani bi kaç gün sürdü. şu anda noproblem.

Oyla:
Üst Alt