Yardım MI-5 kendi kendine restart sorunu

dr_baki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi MI-5
Konular
1
Arkadaşlar telefonu daha dün aldım hepsiburada dan.. Bir kez şarj ettim henüz.. Telefon kafasına göre tekrar başlatıyor kendisini Android sürümü 8.1.2.0 bu sorunu yaşayan veya çözüm sunacak olan var mı?

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
peki genelde hangi cihazlarda oluyor. bende mi5 32 gb vardı onda yapmıştı.şimdi mi5 prime var bunda yok.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
eğer emmc hatası varsa anakart değişmeden de uzman birisi sorunu çözebilir

Oyla:

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
Ben kullanıyorum son sürümü sıkıntı yok çok şükür

Benim dışımda bu arkadaşta duyuyorum sadece kronik sorun olduğunu düşündüren nedir hangi sürüm olduğunu nasıl anlarız
bu cihazdan 20 taneye yakin sattım.bir tanesinde miflash rom vs vs neler yaptimsa duzelmedi. en son Çin'e yolladım anakart değişti.

arkadaşın cihazı da aynıdır demiyorum.sadece ihtimal dahilinde olsun. ayrıca yazın Google ye xiaomi mi5 restart neler çıkacak yabancı formlara bakın

send by : Mi5 & Tapatalk

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
sayın exterm hocam ben iyi bildiğimi iddia etmedim.ancak şunu öğrenmek istiyorum bu sorun en çok 32 gb cihazlarla mı ilgili

Oyla:

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
sayın exterm hocam ben iyi bildiğimi iddia etmedim.ancak şunu öğrenmek istiyorum bu sorun en çok 32 gb cihazlarla mı ilgili

32 lik ile ilgili değil hocam. snapdragon 800 serilerinde çok rastlanıyor. benim sattığım 64 lüktü misal.arkadaşımda mi4 var oda diyor arasıra restart var diye. başka birininki mi5s plus oda aynı şekilde restart yapıyor.pin kodunu kaldırmış o şekilde kullanıyor.yoksa pin istediği için cihaz pin kodu sorgulamada bekliyo.

Oyla:

dr_baki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi MI-5
Konular
1
32 lik ile ilgili değil hocam. snapdragon 800 serilerinde çok rastlanıyor. benim sattığım 64 lüktü misal.arkadaşımda mi4 var oda diyor arasıra restart var diye. başka birininki mi5s plus oda aynı şekilde restart yapıyor.pin kodunu kaldırmış o şekilde kullanıyor.yoksa pin istediği için cihaz pin kodu sorgulamada bekliyo.
Aynen ben de şu an o dediğiniz şekilde kullanıyorum. Dün mesela yarım saatte bir restart atıyordu şimdi ise kronometre açtım 3.5 saattir atmadı maşallah :D günde bir sefer atsa skıntı olmaz da bazen telefondan sunum filan yapıyorum ben o zaman işte çok büyük sıkıntı olur restartlarsa..

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
ben ilk cihazımı takas ile aldım.restart sorunu vardı.mi5 32Gb cihazlarda bildiğiniz gibi 1.8 Ghz hızında işlemci var.kanaatim üretilen ve sd820 işlemcilerin kalite kontrolünde geçmeyen ürünlerin ucuza satın alınıp 1.8 Ghz hızına düşürülerek düşük maliyetlerle piyasaya sunulduğunu düşünüyorum

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
daha önce eMMC sorunuyla meşhur galaxy s3 cihazların
eMMC NAND FLASH CHIP leri değiştirilerek yada yerinden sökülüp temiz lehim işlemiyle sorun aşılabildi

Oyla:

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
Aynen ben de şu an o dediğiniz şekilde kullanıyorum. Dün mesela yarım saatte bir restart atıyordu şimdi ise kronometre açtım 3.5 saattir atmadı maşallah :D günde bir sefer atsa skıntı olmaz da bazen telefondan sunum filan yapıyorum ben o zaman işte çok büyük sıkıntı olur restartlarsa..
günde 1 niye atsın hocam. takip edin yol yakınken çaresine bakın

send by : Mi5 & Tapatalk

Oyla:

dr_baki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Xiaomi MI-5
Konular
1
Arkadaşlar son güncellemeyi de yaptım ama hala sorun devam ediyor kafasına göre yeniden başlıyor. Ürünü iade etmeli miyim bilemedim bir de hepsiburadaya şimdi ben böyle böyle yazsam garantiye gönderelim filan derler sonra bekle babam bekle ne yapsam acep?

Oyla:
Üst Alt