Yardım Mi 5 görüntülü arama

miyo miyo5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmutt
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba, yurtdısından Mi5 64gb telefon aldım. Room olarak 7.5.2.0 Global yükledim. Fakat görüntülü arama özelliği gözükmüyor. Telekom müşteri hizmetlerini aradım bizlik bir durum değil dediler. Forumda aradım bu soruna ilişkin herhangi bir bilgi bulamadım. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

kizilirmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi
Cihazım
Galaxy S6 E
Meslek
Programcı
Konular
22
Dünya da görüntülü görüşme patenti elinde olan kısıtlı sayıda firma vardır. Örnek nokia ve samsung gibi. Apple sony HTC gibi firmalar ise bu patent mevcut değildir onun için samsung ve nokia ya telif ödemeleri gerekir bunu da gerekli görmedikleri için telefonlarının yazılımına şebeke üzerinden görüntülü arama desteği koymazlar. Bunun türkiye yada TRT ile hiç alakası yoktur. Ayrıca diğer görüntülü arama desteği olan cihazlar samsungtan donanım yani kamera Vs alma karşılığında patent lisansini ya ücretsiz kullanır yada illegal koyar bu desteği. Türkiye satış yapan general mobile patent ödeyen firmalar içinde.
Ayrıca cihazın imei numarasi değiştirilmiş olması görüntülü aramayı engellemez bu olay tamamen telefon içerisinde ki yazılım ile alaka li dır

Oyla:
Üst Alt