Yardım Mi 5 cihazım açılmıyor

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sorunum var;
mi 5 telefon hiç açılmıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/url][/IMG] bu şekilde kalıyor ekran 30 dk bekledim değişme yok. Delta servise gönderdim anakart da sorun var 350 tl ödemeniz gerekiyor dedi ama ana kart da sorun olsa fastboot mod veya recovery modda telefonu açarmıydı wasntme~~ ? fastboot dan rom yüklemeye çalıştığımda cihaz kilitli olduğundan yüklenemiyor, mi sitesinden kilidi açmak için mi hesap bilgileri yok bende, ne yapabilirim?
Yardımcı olabilir misiniz?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/url][/IMG]

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
Hocam ben sıkıntımı en baştan anlatayım; telefon patronumun eşinin, bootloader kilidi açık değil, hiç açılmıyor, mi hesabı bilinmiyor, (fastboot ve diğer mod açılıyor (kapama tuşu + ses kısma-ses açma modları yani)) onun dışında mi başlangıç ekranı dönüp duruyor. Telefon 7-8 aylık garantisi sürüyor, delta servise gönderdik anakart değişimi lazım dedi 350 tl ile çözülebilir diyince haklı olarak itiraz ettik, bende buradan çözülebilir belki dedim. Hangi yolu izlemem lazım yeni yazılım yüklenince çözülecek gibi geliyor bana ya da öyle umuyorum. Yaptığınız ve yapacağınız yardımlar için tekrardan teşekkürler.
Saygılarımla...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam ben sıkıntımı en baştan anlatayım; telefon patronumun eşinin, bootloader kilidi açık değil, hiç açılmıyor, mi hesabı bilinmiyor, (fastboot ve diğer mod açılıyor (kapama tuşu + ses kısma-ses açma modları yani)) onun dışında mi başlangıç ekranı dönüp duruyor. Telefon 7-8 aylık garantisi sürüyor, delta servise gönderdik anakart değişimi lazım dedi 350 tl ile çözülebilir diyince haklı olarak itiraz ettik, bende buradan çözülebilir belki dedim. Hangi yolu izlemem lazım yeni yazılım yüklenince çözülecek gibi geliyor bana ya da öyle umuyorum. Yaptığınız ve yapacağınız yardımlar için tekrardan teşekkürler.
Saygılarımla...
Bootloader kilidi kapalıysa cihaz edl mod a geçmez hocam. Cihazı sökmek gerekir bu da garantiyi bitirir. Mi void etiketleri vardır vidaların üstünde onları çıkarıp söküp edl aldıktan sonra takabilirseniz sorun yok. Yok ben yapamam derseniz bir arkadaşa yönlendirebilirim istanbuldaysanız.

Oyla:

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
çok sağol hocam, istanbul dayım da cihaz bana ait değil, patron da bunu onaylamaz (cihazın açılması falan),ben belki pc den hallolabilecek bir yöntem vardır diye bir sorayım demiştim, vakit ayırdınız teşekkür ederim.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
çok sağol hocam, istanbul dayım da cihaz bana ait değil, patron da bunu onaylamaz (cihazın açılması falan),ben belki pc den hallolabilecek bir yöntem vardır diye bir sorayım demiştim, vakit ayırdınız teşekkür ederim.
Pc den halledilecek bir yöntem yok ama kesinlikle 350Tl verilecek birşey yok.

Oyla:

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
anladım mahkemede çözemezsek eğer ben sizi rahatsız ederim yine :))

Oyla:
Üst Alt