Yardım Mi 5 cihazım açılmıyor

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sorunum var;
mi 5 telefon hiç açılmıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/url][/IMG] bu şekilde kalıyor ekran 30 dk bekledim değişme yok. Delta servise gönderdim anakart da sorun var 350 tl ödemeniz gerekiyor dedi ama ana kart da sorun olsa fastboot mod veya recovery modda telefonu açarmıydı wasntme~~ ? fastboot dan rom yüklemeye çalıştığımda cihaz kilitli olduğundan yüklenemiyor, mi sitesinden kilidi açmak için mi hesap bilgileri yok bende, ne yapabilirim?
Yardımcı olabilir misiniz?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/url][/IMG]

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntü bu şekilde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
Hocam çok sağol, fakat 6. adımda usb hata ayıklamayı aktif etmem gerektiğini söylüyor, telefon açamazken nasıl aktif edebilirim?

Oyla:

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
fastboot-recovery mod ikisinde de aynı hatayı verip devam etmiyor.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
cihazı fastboot moda alıp fastboot oem edl komutu verip cihazı edl moda almaya çalışın aygıt yöneticisinde usb loader com10 şeklinde gözükür veya mi flash programında com10 gibi gözükür cihaz EDL moda aldıysanız sonra mi flash ile rom kurmayı deneyin. (cihazın üstünde güncel rom varsa komutlarla edl moda geçmez.) komutlarla geçmezse cihazı söküp tespoint ile EDL moda almanız gerekecek.Bu işlemleri 64 bit bir bilgisayarda ve 64 bit mi flash ile yapın.

Oyla:

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
cihazı fastboot moda alıp fastboot oem edl komutu verip cihazı edl moda almaya çalışın aygıt yöneticisinde usb loader com10 şeklinde gözükür EDL moda aldıysanız veya mi flash programında com10 gibi gözükür cihaz sonra mi flash ile rom kurmayı deneyin. (cihazın üstünde güncel rom varsa komutlarla edl moda geçmez.) komutlarla geçmezse cihazı söküp tespoint ile EDL moda almanız gerekecek.Bu işlemleri 64 bit bir bilgisayarda yapın.
hocam açıkcası cihaz patronumun eşinin ve içinde ne var ne yok sanırım kimse bilmiyordur. cihaz 3 ay falan kullanıldı (garantili yani), "cihazı söküp tespoint ile EDL moda almanız gerekecek" demişsiniz, bu işlemin garantiye bir sıkıntısı olur mu? ve nasıl yapılacak, biraz acemiyim diyelim... Ayrıca ilginize teşekkür ederim.

Oyla:

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
hocam açıkcası cihaz patronumun eşinin ve içinde ne var ne yok sanırım kimse bilmiyordur. cihaz 3 ay falan kullanıldı (garantili yani), "cihazı söküp tespoint ile EDL moda almanız gerekecek" demişsiniz, bu işlemin garantiye bir sıkıntısı olur mu? ve nasıl yapılacak, biraz acemiyim diyelim... Ayrıca ilginize teşekkür ederim.
"cihazı fastboot moda alıp fastboot oem edl komutu verip cihazı edl moda almaya çalışın" fastboot moda alıyorum fakat, fastboot oem edl komutu nereden veriyoruz onu anlayamadım biraz bakındım int den ama bulamadım.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
garantiye giderde cihaz söküldüğünü anlarlarsa cihaz direk garanti dışı bırakırlar.Fazla bir bilginiz yoksa bulaşmayın tespoint ile ilgili video'dan bakabilirsiniz bilgi amaçlı.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

"cihazı fastboot moda alıp fastboot oem edl komutu verip cihazı edl moda almaya çalışın" fastboot moda alıyorum fakat, fastboot oem edl komutu nereden veriyoruz onu anlayamadım biraz bakındım int den ama bulamadım.
cihazın bootlaoder kilidi açık değil demişsiniz fastboot oem edl komutu verilerek cihaz edl moda geçerse rom kurulumunu mi flash programı ile gerçekleştirebilrsiniz.

Oyla:

zeir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 5 s
Konular
1
garantiye giderde cihaz söküldüğünü anlarlarsa cihaz direk garanti dışı bırakırlar.Fazla bir bilginiz yoksa bulaşmayın tespoint ile ilgili video'dan bakabilirsiniz bilgi amaçlı.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

cihazın bootlaoder kilidi açık değil demişsiniz fastboot oem edl komutu verilerek cihaz edl moda geçerse rom kurulumunu mi flash programı ile gerçekleştirebilrsiniz.
yani açmamız mı gerekiyor cihazı, başka alternatifi yok mu?

Oyla:
Üst Alt