Yardım mi 5 64 gb kapandı açılmıyor!!!

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
6.7.14
Telefon Modeli
mi 5 64 gb
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar mi 5 telefonum aniden kapandı açılmadı. (3 yıl 3 ay oldu alalı) ben de bataryasını değiştirdim. pc ye takınca ses geliyor diye fastboot a aldım. ekranda bi şey yok ama miflash görüyor. bende global rom u yükledim kaç defa yüklüyor başarılı diyor ama ekran simsiyah. bu durumu yaşayan var mı?

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar mi 5 telefonum aniden kapandı açılmadı. (3 yıl 3 ay oldu alalı) ben de bataryasını değiştirdim. pc ye takınca ses geliyor diye fastboot a aldım. ekranda bi şey yok ama miflash görüyor. bende global rom u yükledim kaç defa yüklüyor başarılı diyor ama ekran simsiyah. bu durumu yaşayan var mı?

Tüm işlemler sıkıntısız ilerliyor ve yazılım yükleniyorsa fakat ekranda görüntü hiç bir şekilde gelmiyorsa ( yeniden başlatmalardaki MI logosu dahil) donanımsal olarak ekranınızda bir sıkıntı olabilir.Pil değişimini yaparken bu hale geldi ise cihazı yeniden açıp ekran soketlerinin takılı olduğundan emin olun.

Oyla:

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm işlemler sıkıntısız ilerliyor ve yazılım yükleniyorsa fakat ekranda görüntü hiç bir şekilde gelmiyorsa ( yeniden başlatmalardaki MI logosu dahil) donanımsal olarak ekranınızda bir sıkıntı olabilir.Pil değişimini yaparken bu hale geldi ise cihazı yeniden açıp ekran soketlerinin takılı olduğundan emin olun.
soketlerde sıkıntı yok kontrol ettim. büyük ihtimal bi parça yanmış olabilir.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
soketlerde sıkıntı yok kontrol ettim. büyük ihtimal bi parça yanmış olabilir.

Bir bilene danışmakta fayda var en doğru cevabı kendisi bize söyleyecektir ama sanırım cihazı görmeden net bir cevabı olmayacak yinede kendisini konuya davet edelim Zenex

Oyla:

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir bilene danışmakta fayda var en doğru cevabı kendisi bize söyleyecektir ama sanırım cihazı görmeden net bir cevabı olmayacak yinede kendisini konuya davet edelim Zenex
zenex te der kargo ile yolla bana :))

Oyla:
Üst Alt