Yardım Mi 5 4.5g baglanti

ferhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi
Cihazım
Mi note 19 lite
Konular
11
Mrhb, turktelekom hattım var
Ltd açık . Hız testinde hiç 4.5g değerlerini göremiyorum. Sony z de gayet iyiydi. eksik birşey mı yapıyorum. Teşekkür ler.

ferhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi
Cihazım
Mi note 19 lite
Konular
11
Teşekkürler . Kesin çözüm turkcell gibi duruyor.

Oyla:

hohenheim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
iPhone 6
Meslek
Mühendis
Konular
1
Ben de Vodafone kullanıcısıyım. İstanbul'da yaşıyorum. Mi 5 modelini dün kullanmaya başladım. 3G bağlanması dikkatimi çektiğinden araştırayım dedim. Band 20 meselesini görmek üzdü şahsen. Şu telefonlara 10 tane farklı model üretmeseler olmaz zaten. 4G destekli yazıyorlar sonra böyle saçma sapan sorunlarla karşılaşıyoruz. Cat 6 modem olduğu yazıyor ama alıyorsun 4G bağlanmıyor. Ne kadar saçma bir durum. Cat 3 modemli ortalama bir telefon alsak daha iyi çalışırmış. 3G yetmez mi derseniz çoğu işe yeter. Ama ben iPhone 6'da şunu farkettim, 4G şebekesinde telefonlar daha az pil harcıyor. Şuna tüm bantları koysanız ne olurdu yani anlam veremiyorum.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben de Vodafone kullanıcısıyım. İstanbul'da yaşıyorum. Mi 5 modelini dün kullanmaya başladım. 3G bağlanması dikkatimi çektiğinden araştırayım dedim. Band 20 meselesini görmek üzdü şahsen. Şu telefonlara 10 tane farklı model üretmeseler olmaz zaten. 4G destekli yazıyorlar sonra böyle saçma sapan sorunlarla karşılaşıyoruz. Cat 6 modem olduğu yazıyor ama alıyorsun 4G bağlanmıyor. Ne kadar saçma bir durum. Cat 3 modemli ortalama bir telefon alsak daha iyi çalışırmış. 3G yetmez mi derseniz çoğu işe yeter. Ama ben iPhone 6'da şunu farkettim, 4G şebekesinde telefonlar daha az pil harcıyor. Şuna tüm bantları koysanız ne olurdu yani anlam veremiyorum.

"4G şebekesinde telefonlar daha az pil harcıyor. " Bu söyleminizi destekleyecek veriniz varmı elinizde acaba?

Oyla:

hohenheim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
iPhone 6
Meslek
Mühendis
Konular
1
"4G şebekesinde telefonlar daha az pil harcıyor. " Bu söyleminizi destekleyecek veriniz varmı elinizde acaba?

Elimde ciddi bir araştırma yok ama ben 4G'ye ilk geçtiğimizde iPhone 6 telefonumun biraz daha iyi dayandığını farketmiştim. Tabi ki sinyal kalitesi en büyük etken. Muhtemelen kullandığım operatör 4G şebekesinde daha iyi sinyal verdiğinden telefon daha düşük güçte çalışıyordu. Vodafone kullanıyorum. 3G sinyalinin de çok zayıf olduğu yerler var. 3G şebekesi 1800-2100Mhz bantlarında çalışmasının da etkisi mutlaka var. Vodafone daha çok 800Mhz frekansını kullanıyormuş. Mevzu daha iyi sinyal kalitesine geliyor. 4.5G daha yeni bir teknoloji. 3G teknolojisine göre hız ve enerji sarfiyatı konusunda daha önde.

Oyla:
Üst Alt