- Adım
- mehmet
- Cihazım
- mi4s mipad mi6
- Meslek
- teknisyen
- Konular
- 51
Arkadaşlar telefonu şarjdan çıkarınca dışarıdan gelen çağrıdan Sonra donuyor ancak telefonu yeniden başlatmak gerekiyor bu durum xiaomi.eu geliştirici rom yüklüykende vardı sonraki hafta düzelir diye 1.5 ay takip ettim düzelmedi bunun üzerine xiaomi.eu stabil roma geçtim ondada 8.1.3.0 ve 8.1.4.0 yükledim ama aynı durum devam ediyor
Mi4s kullanan arkadaşlar kendi telefonlarında bu durumu test edebilirlermi telefonu şarja takıp dolunca çıkarın evdeki birinin telefonundan kendinize çağrı atın çağrıyı kendi telefonunuzdan reddedin veya çağrı attığınız telefondan çağrıyı sonlandırın sonra kendi telefonunuzda ekranı kaydırmaya çalışın veya masaüstünde bir ikona tıklayın çalışıp çalışmadığını test edin
Ve buraya yazarsanız donanımsalmı yazılımsalmı durumu tespit ederiz
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi4s kullanan arkadaşlar kendi telefonlarında bu durumu test edebilirlermi telefonu şarja takıp dolunca çıkarın evdeki birinin telefonundan kendinize çağrı atın çağrıyı kendi telefonunuzdan reddedin veya çağrı attığınız telefondan çağrıyı sonlandırın sonra kendi telefonunuzda ekranı kaydırmaya çalışın veya masaüstünde bir ikona tıklayın çalışıp çalışmadığını test edin
Ve buraya yazarsanız donanımsalmı yazılımsalmı durumu tespit ederiz
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi